Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for å lindre Leg Pain Fra en herniated plate?

Ryggraden hus og støtter en stor del av de store nerver av kroppen. En herniated platen er en spinal plate som buler ut eller er ødelagt, noe som kan legge press på nerver som fører til andre deler av kroppen, inkludert beina. Dette kan føre til smerter.

Unn plate å behandle smerte

For å lindre smerter forårsaket av en herniated plate, må du behandle platen tilstanden i seg selv. Minimerer trykket platen steder på nerve til beinet ved å holde ryggraden i innretting. En justert ryggraden er mye mindre sannsynlighet for å forårsake et svekket eller skadet disk å gli ut av sted og trykker på andre nerver. Det er for å opprettholde ryggraden justering to måter: Bygge en sterk kjerne og kiropraktisk behandling.

Trening

Bygge en sterk kjerne er viktig fordi kjernemuskulaturen i magemusklene og ryggen hjelpe din holdning og støtter ryggsøylen. Trene både rygg og magemusklene i balanse hindre at ryggraden blir presset en eller annen måte. Pilates, yoga og andre aktiviteter som krever bruk av balanse styrker kjernen. Pilates og yoga er anbefalt fordi de er milde, men også innlemme strekker bevegelser og redusere stress.

Chiropractic Care

Chiropractic medisin er en form for holistisk medisin som spesialiserer seg på ryggraden uten bruk av medisiner. Fleksjon-distraksjon, bekken blokkering og milde manuelle justeringer er teknikker kiropraktorer bruker for å behandle ryggsmerter og smerter som følger med det. Målet er å plassere platen tilbake på sin rette plass og avlaste trykket på nerven som forårsaker smertene.

Fysioterapi

Hvis trening og kiropraktikk omsorg ikke er nok, kan du også prøve fysioterapi. Varmt og kaldt terapi kan være effektivt. Hot terapi øker sirkulasjonen til området, som hjelper det til å gro raskere. Cold terapi reduserer inflammasjon i området, noe som avlaster trykket på nerven forårsaker smerte. TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) er en terapi som bruker en elektrisk strøm til å stimulere musklene i området. Dette bidrar i utgivelsen av smerte-kampene endorfiner samtidig redusere muskelspasmer.

Medisiner

Andre smerte behandlinger inkluderer bruk av anti-inflammatorisk, smertestillende medikamenter som paracetamol eller ibuprofen for hjemmebruk, eller reseptbelagte legemidler som steroider. Det valgte medikament er avhengig av alvorlighetsgraden av smerte og lengden må være på stoffet. Spinal injeksjoner av anti-inflammatorisk kortison kan gis så vel

Kirurgi

Den siste utvei er operasjon. Dette bør bare prøves dersom du ikke har hatt suksess med andre behandlingsformer fordi spinal kirurgi har en betydelig utvinning tid, og er ikke en garantert løsning. Spør legen din om de nyeste minimalt invasive teknikker. Disse teknikkene bruke den lavest mulige mengde av innsnitt, noe som reduserer belastningen på legemet og utvinning tid. Alltid få en second opinion før du velger spinal kirurgi.