Digidexo.com

Hvordan få lysere hud med sukker

Akkurat som en hvilken som helst overflate, slitasje vilje kjedelig utseendet på huden. De som søker å gå tilbake lys og glød til huden deres har en rekke alternativer, fra peeling til søker lotions. Sukker kan være en av de mest effektive ingrediensene når du prøver å lysne huden din; granulater bidra til å eksfoliere og rense huden, mens åpne porene for fuktighet. Blandet på riktig måte, kan sukker lette og myke opp huden etter bare noen få applikasjoner. Prøv ett eller flere av følgende sukker oppskrifter for å lysne huden.

Bruksanvisning

Bland like deler granulert hvitt sukker med vegetabilsk olje (så som avokadoolje eller olivenolje) i en skål eller kopp. Legg en teskje av flytende aloe vera for ekstra beroligende egenskaper.

Gni blandingen på ønsket område av huden din. La den sitte på huden i 3-4 minutter. Tørk av med en ren klut eller tørkepapir, og skyll i varmt vann.

Bland en kopp sukker med en halv kopp sitronsaft i en bolle eller kopp.

Gni inn på ønsket område av huden din. La den sitte på huden i 3-4 minutter. Tørk av med en ren klut eller tørkepapir, og skyll i varmt vann.

Påfør din valgte oppskrift minst to ganger per dag for å gradvis lysere hud.

Tips og advarsler

  • For en søtere-luktende exfoliate blanding, erstatte olivenolje med mer duftende mandel eller kokos olje.
  • Hvis sukkeret irriterer eller brenner huden din, kan du prøve å bytte ut hvitt sukker med brunt sukker. Brun sukker har en mykere konsistens og er ikke så grov, og det er bedre for de med sensitiv hud.
  • Ikke gni noen form for blandingen på huden inneholder et åpent sår eller et sår som ikke har grodd, som du kan forårsake smerte og infeksjon ved å tillate stoffer i et skadet område.