Digidexo.com

Herbal rettsmidler for Fibroid Svulster

Fibroidtumorer vokse i og rundt livmoren på ca halvparten av alle kvinner i fruktbar alder. De fleste er godartet og mange er små og uten symptomer. Men for mange andre kvinner, kan fibroidtumorer være kilden til alvorlige smerter. Store svulster kan forårsake tunge, smertefulle blødninger i perioder og småblødninger mellom perioder. De kan også føre til anemi og pustevansker. Hvis venstre ubehandlet, fibroids fortsette å øke i størrelse og i alvorlighetsgraden av symptomene de forårsaker.

Herbal rettsmidler

Det er mange naturmidler for fibroid tumorer som har vist seg å gi betydelig lindring av symptomer og å krympe svulstene naturlig. Kombinasjoner av urter har vist seg mest effektive.

Leger som handler i naturmedisin, naturopaths, kan foreskrive urtemedisiner. Noen urter som vanligvis brukes er: chasteberry, røde bringebær, motherwort, sibirsk ginseng, rødkløver, goldenseal, chancia, lakris rot, klaseormedrue, dong quai, løvetann, melk tistel, burdock, Vitex og gul dock rot.

Kjøp disse urtene i kapsel eller skjær form eller forberede en te bruker noen av disse urter eller en kombinasjon av to eller flere. Legg til en liten håndfull av hver urt til en gryte med kokende vann. Bratt i 5 til 10 minutter, og drikke tre ganger om dagen.

For å hjelpe krympe fibroids, legge disse tilskudd til din daglige diett: 1000 til 2000 mg vitamin C, 400 mcg selen og 30 mg sink.

Urte Oppskrifter

Bland 100 g Burnet rot, 75 g av nesle blader, 100 g av burot rot, 75 g av kamille og 75 g av søt kløver. Tilsett 3 ts. av blandingen til 3 kopper kokende vann, dekk til og la over natten. I morgen, filtrere drikke og ta 1 ss., Tre ganger om dagen, en time før måltider.

Fjern de innvendige veggene av 20 valnøtter og bland med 100 gram 96 prosent alkohol. La stå i syv dager. Ta 15 til 20 dråper av blandingen, tre ganger om dagen med en liten mengde vann. Fortsett å ta blandingen i minst to måneder.

Bratte nesle blader i kokende vann - en del nesle blader til 10 deler vann - i 20 minutter og drikke ¼ til ½ kopp, to til fem ganger om dagen.

Tilsett 1 ss. av nesle røtter til en kopp vann og kok i fem minutter over svak varme. Bratt for en time. Ta 2 ss., Tre ganger om dagen før måltider for 30 til 40 dager.

Bland skjell fra en kopp rå pinjekjerner i ½ liter vodka og la stå i tre dager ved romtemperatur. Ikke filtrer som skjell bør forbli i vodka. Ta 1 ss., Tre gang om dagen før måltider.

Bland 1 ss. av knotweed røtter, ½ ts. arnica blomster og ½ ss. av celandine gress med en kopp kokende vann. La stå i en time. Filter. Ta 1 ss., Tre ganger om dagen etter måltider.

Bland like deler knotweed rot og chaga. Tilsett 1 ss. av blandingen til en kopp kokt vann som har blitt tillatt å avkjøle til varme. Bratt i to timer. Filter. Drikk ½ kopp, tre ganger om dagen før måltider.

Bland 1 ss. kamille blomster i en kopp kokende vann. Bratt i 30 minutter. Ta 1 ss., 2-4 ganger om dagen.

Kok 1 ss. calendula blomster i en kopp vann i 15 minutter. Drikk tre ganger om dagen.

Bland følgende urter med 4 kopper vann 2 ts. Vitex bær, 1 ts. klaseormedrue root, ½ ts. løvetann rot, ½ ts. stikkende ask bark, ¼ ts. krampe bark og ¼ ts. kanel bark. Kok opp. Senk varmen og la te å småkoke i noen minutter. Fjern fra varmen og bratt i 20 minutter. Filter og drikker minst to kopper per dag i tre til fire måneder.

Holistiske behandlinger

Mange kvinner finner lindring fra fibroid svulst symptomer gjennom akupunktur og kinesisk medisin, som behandler årsaken, ikke symptomene. Siden blodet strømmer til og fra livmoren har blitt hindret resulterer i svulstene, er disse behandlingene brukes til å balansere energien eller blodstrøm samt adresse ubalanser i lever og milt, som tillater dem å avgifte kroppen.

Riktig kosthold og mosjon er andre viktige faktorer i behandlingen av fibroidtumorer ettersom både hjelpe kroppen kvitte seg med giftstoffer og oppmuntre til riktig eggløsning. Spise mer grønnsaker og hvete gress har vist seg fordelaktig, som legger blackstrap melasse, som bidrar til å redusere kraftig blødning, og eple cider eddik, noe som bidrar til å rense kroppen, til kosthold. Hele korn har vist seg gunstig for å redusere fibroid størrelse. Generelt er økologisk mat trukket fordi noen plantevernmidler kan oppmuntre til dannelse av fibroids. Det anbefales å minimere forbruket av fet mat som rødt kjøtt og maksimere inntaket av frisk frukt, grønnsaker, hele korn og soyaprodukter.

Ved hjelp av en varm lakserolje pakke på magen vil hjelpe krympe fobroids. For å gjøre en pakke, suge en ren klut i lakserolje, og deretter plassere den på magen. Dekk klut med plastfolie, og deretter en annen ren klut. Legg en varmeflaske eller varmepute på toppen. La virke i omtrent en time.
En lokal applikasjon av rote root olje, gnidd på magen to ganger om dagen - morgen og kveld - kan hjelpe med ubehag. Hot sitz bad vil øke sirkulasjonen i bekkenet, slappe muskler og lindre ubehag. Tilsett noen dråper rosmarin, lavendel eller einer oljer til badekaret for å stimulere bekken sirkulasjon.

Før du gjør noen endringer i kostholdet eller legge til kosttilskudd, oppsøke helsevesenet spesialist. Ikke ta noen urte kosttilskudd eller begynne eventuelle alternative behandlinger hvis du er gravid eller kan være gravid uten å konsultere lege.