Digidexo.com

Fat Camp Stipend

Fat Camp Stipend


Fedme er en av de mest alvorlige helsemessige problemer mot Amerika i dag. Mange velvære leirene tilbyr terapi, mosjon ferdigheter og ernæringsopplæring for tenåringer utviklet for å hjelpe dem å håndtere sin vekt godt inn i voksenlivet. Noen leirer som tilbyr vekttap utdanning er The Wellness Camp, Camp Pocono og Fox Run Ness Camp. Disse leirene tilbyr også stipender til de som kan ha en vanskelig tid å betale for leiren.

Wellspring Camp Stipend

Den Kom i form med Michigan Epler Komiteen gir stipend til Wellspring leiren. Stipend tilskudd er basert på essays skrevet av tenåringer som beskriver sin personlige kamp med vekt, vekttap og deres forpliktelse til å gå ned i vekt og bli sunnere. Campers bo på Wellspring leiren i fire uker og motta kosthold og mosjon utdanning og undervisning. Tenåringer får også individ, gruppe og familieterapi. Dette intensiv behandling fokuserer på stressmestring, langsiktig vektkontroll og forebygging av tilbakefall etter å ha forlatt leiren.

Camp Pocono Stipend

Camp Pocono, en leir i Reeders, Pa., Priser tre-ukers stipend. Potensielle stipend vinnerne sende inn bilder og essays. Dommere basere tildeling på kreativitet, helhetsinntrykket av kandidaten og oppriktighet å endre sin livsstil. Camp Pocono gir individ, gruppe og familieterapi. Sammen med behandlingen mottatt i løpet av leiren deres opphold, vil bobiler motta ettervern fra rådgivere i sitt eget samfunn opplært i vekttap, forebygging av tilbakefall og stressmestring.

Rose Caron Stipend

Green Mountain på Fox Run, et velvære leir i Fox Run, Vermont, er en leir for voksne kvinner som søker en alvorlig livsstilsendring. Fox Run gir stipender basert på finansielle behov, motivasjon for alvorlige livsstilsendringer og behovet for en bedre helsestatus. Filosofien av Fox Run velvære camp for kvinner er å lære ferdigheter for å endre ens eget liv, lære å investere tid og energi i seg selv og lære å elske seg selv, uavhengig av vekt. Fox Run tilbyr trening og atletisk programmer til alle bobiler, med vekt på generelle condition og styrking.