Digidexo.com

Baby Skin Problemer & Water Fluorisering

Baby Skin Problemer & Water Fluorisering


Vannet fra springen i mange byer inneholder fluor, så vel som i spesielt merkede flaskevann for barn. Fluor er en kjemisk tilsatt vann for å forebygge tannråte. Men det finnes rapporter om negative bivirkninger.

Bekymring

Babyer som er matet formel blandet med fluoridated vann kan være i fare for eksem og andre hudproblemer. I tillegg, sier American Dental Association spedbarn yngre enn 1 bør ikke svelges fluoridated vann for å hindre dental fluorose. Fluorose er resultatet av inntak av for mye fluorid i tanndannende år, forårsaker skade på emalje-dannende celler av tennene som kan føre til porøse, misfargede tenner.

Identifikasjon

Hvis barnet ditt har hudproblemer, kan du være i stand til å identifisere om vann fluorisering er årsaken. Bytt ut ditt barns vanlig drikkevann med renset vann som ikke inneholder fluor. Hvis du etter noen dager med fluor-fritt vann babyens hud klarner opp, kan han være allergisk mot fluor.

Effekter

Om 1 prosent av befolkningen er allergisk mot fluor. Imidlertid er det også bevis for at fluor kan interferere med normal hjernefunksjon hos barn. Aktuelt fluor søknad er rapportert å være den eneste nødvendige fluor for å forebygge tannråte, så pusse tennene er trygg og effektiv.