Digidexo.com

Slik Fast for Weight Loss

Slik Fast for Weight Loss


Fasting er en praksis som innebærer å velge å avstå fra mat, drikke eller begge deler for en forhåndsbestemt tid. Det er vanligvis brukt til avgiftning av kroppen eller andre medisinske årsaker. Fasting programmer er også populære og velprøvde vekttap metoder når de brukes trygt og moderat. På grunn av helserisikoen ved faste, er det ekstremt viktig å følge noen skritt for å sikre at fast er både effektivt og sunt for kroppen din.

Bruksanvisning

•  Begynn med en veldig kort faste program før vi bygger opp til et lengre program for vekttap. Hvis dette er din første gang fasting, er det best å begynne å faste for bare en del av dagen, for eksempel en 12-timers periode som starter om natten. Vanligvis faste for mer enn et par dager er ikke medisinsk anbefalt, så det er farlig å utsette kroppen din til denne praksisen uten å gi deg nødvendig forberedelse tid til å justere.

Klargjør kroppen å gjennomgå en fastende program for vekttap ved å begrense unødvendige matvaner, som for eksempel inntak av alkohol, sukker og koffein minst 1 uke før du starter raskt. Du bør også avstå fra eller begrense bruken av nikotin og prøve å unngå å spise rødt kjøtt. Et av de viktigste formålene med fasting er å rense kroppen for disse giftstoffene, så det er vanligvis nyttig å få deg i vane med å unngå disse stoffene før du begynner.

Tillat deg selv å spise bare ett måltid per dag, mens faste. Den beste tiden på dagen å ha dette måltidet er vanligvis ca 03:00 i ettermiddag, da dette er midtpunktet i arbeidsdagen for de fleste. Måltidet du har bør bare består av vann, te eller juice, og noen form for rå frukt eller grønnsaker for å sikre maksimal avgiftning og vekttap.

Unngå mosjon og andre anstrengende aktivitet under din raskt. Selv om å avstå fra trening kan synes å motsi hensikten med et vekttap program, vil kroppen ikke være fysisk i stand til å utføre noen form for trening på grunn av de fysiologiske virkningene av faste. Nekte kroppen din mat og vann midlertidig reduserer mengden energi kroppen din er i stand til å bruke.

Gjenoppbygg mengden mat du spiser sakte når du er ferdig raskt. Det er vanlig å ønske å binge etter å ha fullført en rask, men det er viktig å sakte øke inntaket av mat over en periode på dager for å tillate fordøyelsessyklus for å gå tilbake til det normale.

Tips og advarsler

  • Ikke forvent å faste uten bivirkninger. Vanlige bivirkninger av et raskt for vekttap er hodepine, følelser av sult, kvalme og irritabilitet. Vanligvis vil legemet justere til fastende program i løpet av 3 dager, og disse bivirkningene vil etter hvert avta eller forsvinne helt.
  • Folk som er gravide eller som lider av kroniske medisinske tilstander bør aldri fort.