Digidexo.com

Om At-Home Body Detox

Om At-Home Body Detox


Har du lagt merke til at du føler deg svak eller mer stresset enn vanlig i det siste? Synes du at du fange hver kald som går rundt, eller kanskje bihulene bare ikke vil slutte? Det er mulig at kroppen din har blitt overveldet med giftstoffer. Det kan være på tide å vurdere en hjemme-body detox program. Det finnes mange typer av kroppens detox-programmer tilgjengelig.

Identifikasjon

Body avgiftning kalles også kroppen rensing. Ideen er å fjerne giftstoffer fra kroppen din som er inntatt gjennom dag til dag lever. Toksiner kan komme fra en rekke kilder. For eksempel, fersk frukt og grønnsaker mange av oss spiser hver dag bære spor av plantevernmidler og kjemikalier som brukes i vekstprosessen. Selv når du vasker mat, kan en liten mengde inntas som du spiser det. Også ulike luftforurensende stoffer og andre kjemikalier du støter på en daglig basis kan bygge opp i kroppen din. Når kroppen er forgiftet av disse giftstoffene, det fungere ikke så effektivt, og du kan føle deg sliten, overveldet, eller selv bli syk. Bruke en hjemme kroppen DETOX kan bidra til å eliminere giftstoffer fra kroppen din, og hjelpe deg til å føle deg bedre og styrke immunforsvaret.

Typer

Teorier og uttalelser i kroppen detox er utallige. For eksempel innebærer flere populære metoder endrer ens kosthold. Andre metoder fokuserer på urte kosttilskudd eller ulike typer faste, mens atter andre bruker spesialverktøy (som kroppsinnpakning og saltskrubb) eller metoder som antas å bidra til effektivt å fjerne giftstoffer fra kroppen med liten eller ingen endring i daglige livsstil. På dette notatet, mange detox talsmenn mener at livsstilsendringer og forbedringer i ens daglige vaner er den eneste måten å virkelig avgifte kroppen og opprettholde helse.

Funksjoner

Endringer i kostholdet kan være en effektiv måte å detox. Ideen bak de fleste detox dietter er å bidra til å rense tykktarmen, slik mange tilbyr fiberrik planer som eliminerer hvitt sukker og mel produkter, salt og unaturlige konserveringsmidler. Disse programmene vanligvis består hovedsakelig av frukt og grønnsaker, og noen ganger omfatte hele korn og til og med magert kjøtt. Juice eller vann fasting er også populært for hjemme body detox-programmer. Innpakninger er ikke lett gjøres hjemme, men hjemme detoxers kan stole på lapper som kan kjøpes på ethvert stoff butikken. I de senere årene har produsentene begynt å markedsføre disse patcher som skal brukes på bunnen av ens føtter, og hevdet at de fjerner giftstoffer fra kroppen mens man sover. Hud børsting og saltskrubb er DETOX metoder lett administrerte hjemme og er effektive i å fjerne døde hudceller og stimulerer lymfeknuter. Ved hjelp av en sauna er en annen god metode for hjemme rensing, men siden de fleste boliger ikke har en, er det ikke alltid et alternativ. Mange urte supplement forhandlere selger også detox-systemer, som lett kan brukes hjemme.

Betraktninger

Regelmessig trening bør være en viktig del av livet ditt hele tiden, men det kan også hjelpe deg til å eliminere giftstoffer fra kroppen din. Faktisk, er svetting en måte kroppen naturlig frigjør giftstoffer. Også, som en del av noen detox program, bør du avstå fra å drikke alkohol, bruk av tobakk eller andre reseptfrie legemidler, og selv begrense inntaket av koffein. Seriøse detoxers selv eliminere bruken av unødvendige hygieneprodukter i løpet av detox perioden, for eksempel tannkrem og unaturlig såpe og sjampo.

Advarsel

Alle som vurderer en hjemme-detox program anbefales å rådføre seg med lege før du starter. Kvinner som er gravide eller ammende bør unngå detox-programmer, utenom å holde sine dietter sunt og trene. Noen detox-programmer har også hva noen anser negative bivirkninger, som for eksempel løs mage, dårlig ånde, kviser, kløe, mørk urin, hodepine og diverse angst eller følelsesmessige problemer. Tilhengere av detoxing mener at disse og andre bivirkninger er knyttet til utslipp av giftstoffer fra kroppen din. Å drikke tilstrekkelige mengder vann under detox-programmet kan bidra til å lette noen av bivirkningene.