Digidexo.com

Grunner kreftpasienter Die

Den opprinnelige årsak til mange krefttyper er ukjent. Det finnes en rekke medvirkende faktorer som kan være assosiert med de fleste kreftformer. Selv om mange mennesker kan gjøre bemerkelsesverdige inngang eller beholde sin kreft i remisjon, mange mennesker også dø innen fem år etter diagnose. Årsakene til kreft dødsfall er varierte, og noen har ingenting å gjøre med kreften selv.

Initial Stage på Diagnose

En kreftdiagnose er vanligvis inndelt etter trinn, med stadium 0 er eksistensen av kreftceller til stadium 4, avansert stadium som vanligvis indikerer en spredning av cancer i hele kroppen. Ved stadium 3, har kreftceller spres til nærliggende områder, men ikke nødvendigvis til andre organer eller systemer i kroppen. De fleste kreftpasienter som i utgangspunktet diagnostisert i stadium 4 har en veldig slank andel av overlevende utover fem år med diagnosen, kjent som 5-års overlevelse.

Typer av kreft

Noen typer kreft, uansett når diagnosen, har en svært lav 5-års overlevelse til å begynne med. Dette har vanligvis å gjøre med plasseringen av kreft. For eksempel har kreft i bukspyttkjertelen høy dødelighet fordi første symptomene er sjelden følt av pasienter. Likevel bukspyttkjertelen hjelpemidler i fordøyelsen av all konsumert matvarer. En kreft bukspyttkjertelen kan holde en pasient fra å få alle de riktige næringsstoffene som ville være nødvendig for å bekjempe kreftceller, og dermed sterkt svekket pasienten lenge før kreften er oppdaget selv. Ifølge American Cancer Society, er fem års overlevelse 4 prosent.

Mangelfull behandling

For folk som ikke har råd helsetjenester, får behandlet for kreft kan stole på dårlig utdannet leger eller anlegg som mangler riktig utstyr for behandling. For andre pasienter, og nådde de beste fasilitetene er nesten umulig, avhengig av stadium av kreft eller nåværende pasientens tilstand. Dette kan være tilfelle i den tredje verden eller deler av USA. Heldigvis er det mange frivillige organisasjoner som kan hjelpe fondet behandling for pasienten eller forskning som fører til bedre behandlingstilbud.

Tapte Diagnose

Pasienter med andre sykdommer kan ofte havna kreft, men har det savnet under første diagnosen. For eksempel pasienter med emfysem allerede har infisert lungene; noen ganger så full av væske kan de skjule en X-ray fra å vise en kreftsvulst vekst. Kreft kan nesten "skjule" celler som raskt vokser eller utvide etter utvinning fra en innledende kreft. Savnet diagnose kan også forekomme fordi kreft er sjeldne, slik som leiomyosarkom, en kreft av de glatte muskelceller.

Pasientens Wishes

Noen pasienter kjempe begrepet død av kreft i hver eneste sving. Men noen pasienter som arbeider med stadium 4 uhelbredelig kreft, spesielt de som lider av denne forferdelige smerten, kan rett og slett se døden som det optimale valget. Snarere enn å vente i smerte å dø, kan Stage 4 terminal pasienter velger palliativ omsorg eller hospice omsorg, noe som kan gjøre den forestående død mer utholdelig for dem og kjære. Behandling for disse pasientene innebærer smerte og symptomatisk styring versus forsøk på å drepe kreft.