Digidexo.com

Intestinal Cleansing Fra GMO Foods

19. mai 2009 ble en offisiell advarsel utstedt av American Academy of av miljømedisin (AAEM) i forhold til GMO (genmodifiserte organisme) matvarer. Advarselen uttalt at alle GMO matvarer bør unngås når det er mulig, som flere dyrestudier har vist dem til å ha en direkte sammenheng med alvorlig helserisiko, inkludert infertilitet, immunproblemer, store orgel endringer, akselerert aldring og insulin reguleringsproblemer.

Foods å unngå

Det første skrittet for enhver intestinal rens krever kutte ut matvarer som forårsaker problemet. Foods som er berørt av GMO inkluderer transgene planteprodukter som mais, soyabønner, raps og bomull seedet olje. Skjær disse matvarer fra kosten din umiddelbart hvis emballasjen klart sier, "Non-GMO."

Herbal Detox for Intestinal Cleansing

For at kroppen skal fungere ordentlig, må alle giftstoffer bygget opp fra GMO matvarer fjernes fra systemet. Herbal avgiftning er en effektiv måte å fjerne disse uønskede giftstoffer. Det finnes en rekke urter som er svært effektive for GMO detox.

Psyllium frø forenkler effektivt eliminering av akkumulert toksiner samtidig fremme sunne avføring. Soaking psyllium frø i vann vil føre dem til å hovne opp og ta på seg en jellylike natur. Gang inntatt, frøene gå på jobb som en svamp, absorberende uønskede giftstoffer.

Cascara sagrada vil raskt kvitte kroppen for giftstoffer. Fungerende som et avføringsmiddel, styrker det også kolon. Denne urten er helt trygt, selv ved langvarig bruk. Cascara sagrada kan brukes sammen med psyllium frø.

Burdock frø fungere som en type vanndrivende og er kraftig nok til å kvitte kroppen for hver type toksin, inkludert tungmetaller. For en total rens fra GMO og sprøytemidler, vil denne urten gjøre jobben.

Løvetann rot vil hjelpe full avrusning prosessen. Best kjent for sin evne til å rense leveren, løvetann rot vil også fjerne galleblæren avfall og rense nyrene.

Rensing Fast for intestinal rensing

Et annet alternativ for å bli kvitt din tarmen og kolon av uønsket buildup og giftstoffer er en rensende fort. Når begynner en rask, har tenkt å spise litt før du begynner.

Det finnes flere forskjellige typer faster som fungerer godt. De som inkluderer grapefrukt, sitron, økologisk eplejuice og urtete fungerer best. Grapefrukt, sitron og eplejuice arbeid for å få fart langs renselsesprosess.

Bryte fort langsomt, over en periode på flere timer. Først legger gulrøtter eller appelsiner til din flytende diett. Vent noen timer og deretter legge til noen rå grønnsaker og enkle korn. Går inn i eller kommer ut av en rask for raskt kan være altfor taxing på systemet ditt.

Når du har kvitte kroppen for farene forbundet med GMO mat, er det lurt å lese etikettene nøye og holde seg borte fra dem helt. Risikofaktor for disse matvarene er for høy, og det er nok av andre sunne og trygge matvarer å velge mellom.