Digidexo.com

Ikke invasiv teknikker for å stramme løs Lår Skin

Som vi alder, begynner huden å miste sin elastisitet. Resultatet er ofte løs, slapp hud som kan være skadelig for ditt selvbilde og selvfølelse. Et av de områdene som er mest utsatt for løs hud er rundt lårene. Mens du trener, unngå solen og spise sunt kan bidra til å bekjempe effektene av aldring, er det metoder som gir ytterligere hjelp. Det er ikke nødvendig å bruke invasive behandlinger som kirurgi. Laser teknikker er tilgjengelige og vil hjelpe stramme løs hud, dramatisk forbedre sitt utseende.

Hudpleie

Følg noen naturlige metoder for å bidra til å holde huden så frisk som mulig. Riktig hudpleie, for eksempel ved hjelp solkrem, unngå langvarig soleksponering og trener vil holde kroppen tonet. Men som du alder, er det et tap av elastisitet, kollagen og generell fasthet. Losing og økende vekt kan utløse negative effekter for utseendet på huden, som alle ender med samme resultat - løs hud på kroppen.

Thermage

En ikke-invasiv metode stadig mer populært kalles Thermage. FDA har ryddet Thermage som en ikke-invasiv behandling for rynker og cellulite.Originally, ble denne prosedyren brukes kun til å bekjempe utseendet av rynker og slapp hud i ansiktet. Men etter at fordelene ble lagt merke til, bruken utviklet seg til å innlemme andre områder av kroppen og å stramme løs, slapp hud non-invasiv. Noen av de viktigste områdene som ble behandlet med denne metoden inkluderer lår, mage og rumpe. Pasienter se resultater raskt, men kan hende liten rødhet og hevelse etter behandlingen. Disse effektene forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer. For mer informasjon om fremgangsmåten eller for å finne en lege i ditt område, kan du se Resource delen for en link.

Slik fungerer det

Thermage er en laser behandling som virker gjennom bruk av en radiofrekvens-laser. Ikke bare gjør det fast og stram hud, men også bidrar til å bekjempe cellulitter, som også lett kan oppstå på låret området. Stråler trenger dypt inne i huden, forbi det øverste laget av epidermis og ned til dermis å varme den. Som stråler trenger dermis og subcutaneous vev under, det stimulerer både og forårsaker dermis til å reagere ved å produsere kollagen og gjøre det subkutane vevet stramme. Dette vil skape den ønskede effekt. Pasienter trenger ikke å bry seg om nedetid etter inngrepet. Sammen med varmen fra laseren, er det også en kjølende effekt er utformet for å holde det øverste laget av huden kule slik at den ikke skades eller brent under prosessen.