Digidexo.com

Beskrivelse av Helvetesild Pain

Helvetesild er en virusinfeksjon forårsaket av vannkopper virus, varicella-zoster. Alle som har hatt vannkopper er i fare for å utvikle helvetesild, kanskje år eller tiår eller senere. Pasienter med helvetesild oppleve et utslett, influensalignende symptomer og moderate til sterke smerter.

Helvetesild Pain

Blant de vanligste klagene blant helvetesild pasientene er smertene, som også kan omfatte prikking, svie og / eller nummenhet. Smerten upstages ofte alle andre symptomer - utslett, feber, frysninger, etc. Helvetesild smerter kan forveksles med andre symptomer som påvirker andre deler av kroppen, som lunger, nyrer og selv hjertet.

Alvorlighetsgrad av Pain

Pasienter kan oppleve moderat eller intens smerte, som ofte ledsaget av kløe. Utslettet kan skape en slik følsomhet at selv en lett bris kan forårsake smerte.

Berørte områder

Utslettet som følger helvetesild kan spre seg til ulike kroppsdeler, men det vanligvis omgir midjen. Dette bånd er kjent som en dermatom og kan være svært følsom og smertefull.

Varighet av smerte, symptomer

Friske pasienter kan oppleve en lessening av symptomer i løpet av få dager etter at blemmer. Den totale varigheten av helvetesild symptomer varer i tre til fem uker.

Komme Relief

Helvetesild lider kan finne smertelindring gjennom en rekke over-the-counter medisiner, for eksempel ibuprofen eller naproxen. Aktuell kremer og lotions kan lindre kløe, og antihistaminer kan redusere hevelse og kløe.