Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati?

Hva er Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati?


Diabetisk kardiomyopati er utvidelse og dysfunksjon av ventrikkelen (nedre kammer) av hjertet. Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati er relatert til hjertesvikt. Utvidelse av hjertet utvikler hos diabetikere i fravær av andre risikofaktorer som høyt blodtrykk, som er en felles risikofaktor for kardiomyopati. Det kan ikke være noen andre tegn på hjertesykdom. Diabetiker kardiomyopati tegn og symptomer kan ikke være til stede før sent i sykdomsforløpet.

Funksjoner

Diabetes påvirker strukturen av hjertet på et cellulært nivå. Den eksakte mekanisme er ikke helt forstått, men ventrikkel i hjertet blir fibrøst eller "stive", som påvirker evnen til hjertet for å pumpe effektivt. Diabetisk kardiomyopati utvikler spesielt blant diabetikere, kanskje fra dysfunksjon av lipid metabolisme. Diabetisk kardiomyopati er vanlig i både type 1 og type 2 diabetikere.

Betydning

Forekomsten av diabetes er økende - som diabetes øker fra stigende priser av fedme og inaktivitet, så vil forekomsten av diabetisk kardiomyopati og hjertesvikt. Syttifem prosent av diabetikere dør av noen form for hjertesykdom.

Symptomer

Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati kan være fraværende. Hjertesvikt symptomer inkluderer kortpustethet, hevelse i magen eller nedre ekstremiteter og intoleranse å utøve. Fluid som samler seg i brystet på grunn av redusert evne til hjertet for å pumpe effektivt kan føre til brystet lunger og hoste, i tillegg til følelser av trykket i brystet.

Forebygging / løsning

Intens kontroll av blodsukkernivået er antatt å være en av de eneste måter å hindre diabetisk kardiomyopati som fører til hjertesvikt. Statin narkotika blir undersøkt, men ikke helt løse mysteriet som omgir utviklingen av diabetisk kardiomyopati. Det er sannsynlig at tilstanden utvikler seg fra komplekse forhold knyttet til dysfunksjonelle metabolske problemer. Diabetes og høyt blodtrykk er de viktigste årsakene til hjertesvikt.

Teorier / Spekulasjoner

Diabetisk kardiomyopati er vanlig. Mistanke om forstørret hjerte er foreslått selv blant folk som er pre-diabetiker på grunn av sin utbredelse. Albumin funnet i urinen til diabetikere under en rutinemessig urinanalyse er ansett som en risikofaktor for diabetisk kardiomyopati.