Digidexo.com

Online Carb-Free dietter

Online Carb-Free dietter


Tar fatt på en carb-diett er en utfordring, og er absolutt en meget kontroversielt tema i nettdiskusjoner. En carb-diett, også kjent som et null-karbo diett, har reist spørsmål i kosten samfunnet om hvorvidt det er trygt eller sunt. Men talsmenn for denne dietten har uttrykt sin tilfredshet og fortsette å legge ut artikler på nettet som støtter det. Før du starter en null eller svært lav-karbo diett, sørg for at du forstår hvordan dietten virker, hvilke resultater du prøver å oppnå, og de helsemessige konsekvenser. Det kan være lurt å diskutere avgjørelsen med en helsevesenet profesjonell.

Zero-Carb Diet

Eliminere alle karbohydrater, spiser du egg, fisk, rødt kjøtt, fugl, noen meieriprodukter og vann. Det eneste unntaket er bruken av krydder. Hvis du følger denne dietten du blir betraktet som et rovdyr. Null-karbo diett ble gjort populært på nettet ved Owsley Bjørn Stanley, som fulgte den i 47 år. Han mente at vegetasjon og karbohydrater er ikke mat og kosttilskudd karbohydrater er årsaken til hjertesykdom og diabetes. Stanley var medlem av Active Low-carber forum, der han uttrykte sin tro om null-karbo diett online.

Kitogenic Diet

Begrense mengden karbohydrater du spiser, er den kitogenic dietten ikke en carb-diett. Den kitogenic diett er høy i fett. Det gir 80 prosent av kaloriene fra fett, mens proteiner og karbohydrater gir resten av kaloriene. Hvis du har et barn med alvorlig epilepsi, kan ketogen diett brukes under veiledning av legen din for å forhindre eller minimere anfall. The Epilepsy Foundation drøfter de medisinske konsekvenser og fordeler og ulemper med den kitogenic diett online.

Negative effekter av Zero-carb og ekstremt lav-carb dietter

Spise en diett høy i fett med absolutt ingen karbohydrater eller ekstremt lite karbohydrater kan øke risikoen for hjertesykdom eller forårsake nyreproblemer. Ketose er en annen negativ effekt av null-carb og low-carb dietter. Hvis du ikke har nok karbohydrater i kroppen din det kan føre til en kjemisk ubalanse som kalles ketose, som betyr at du har et høyt nivå av ketoner i kroppen din. Dette vil gjøre at du mister natrium og vann. Lav energi, forstoppelse og gass er andre bivirkninger av en null eller lav-karbohydrat diett.

Vekttap

Å miste vekt på en null-carb eller low-carb diett er mulig. Men når du kommer tilbake til din normale spisevaner du kan få vekten tilbake. Vekttap du opplever er vanntap, og ifølge Kathy Hanlon fra Vanderbilt University, har forskning vist at kroppens sammensetning forblir den samme. Derfor, low-carb dietter er ikke bra for å få vekten av og holde den av. Få muskler sammen med å miste vekt er et pluss for zero-carb diett. Men anbefaler en online artikkel av Newsmax du legger frisk frukt og grønnsaker for å få fullt utbytte.