Digidexo.com

Holistisk Depresjon Relief

Holistisk metoder for å lindre depresjon innebærer å behandle hele personen i tre områder: kropp, sinn og ånd. Den helhetlige behandlingsmetoden dreier seg om troen på at hvilke konsekvenser en del av deg påvirker alle de andre delene av dere også. Ulike holistiske behandlinger søker å skape balanse gjennom urter, meditasjon, akupunktur, kosthold og / eller musikkterapi.

Akupunktur

Akupunktur brukes mot depresjon kan etablere balanse og energi til kropp og sinn. Ifølge Holistisk Online, gir akupunktur depresjon lettelse ved å fokusere på spesifikke punkter på kroppen for å roe kropp og sinn, samtidig gir energi til å øke humøret ditt.

Aromaterapi

Aromaterapi er bruken av essensielle oljer utvunnet fra planter til å behandle mild depresjon. Eteriske oljer er kombinert med andre eteriske oljer og bæreoljer. Aromaoljer kan anvendes i en rekke forskjellige måter å lindre depresjon, for eksempel for massasje, i badevannet, eller ved inhalering dem. Ifølge Holistisk Online, aromaterapi gir bedre søvn og lindrer psykisk stress. Aromaterapi er beste effektive når de brukes i kombinasjon med andre behandlinger som massasje eller refleksologi.

Diet

Ernæring kan påvirke humøret. Symptomer på depresjon kan identifiseres som ernæringsmessige ubalanser. Noen opplever depresjon kan ha utskeielser av næringsstoffer i flere områder og mangler i andre områder. Ifølge Holistisk Online, depresjon symptomer identifisere mangler i vitaminer og mineraler og for mye raffinert sukker, koffein eller aminosyrer. Øke inntaket av vitamin B og C, jern og kalsium gjennom frukt, grønnsaker og en sunn balanse av korn, kan kjøtt og meieriprodukter skape balanse og et sunnere humør.

Urter

Flere urter er kjent for behandling av depresjon. Ifølge Holistisk Online, disse urter er mer effektive når de kombineres. Artikkelen "Hvorfor Serotonin kan føre til depresjon og angst", publisert i Science Daily, skisserer serotonin effekt som en stemning changer. Antidepressiva øker serotoninnivået i hjernen for å forebygge depresjon. Enkelte urter er spesialister på økt produksjon av serotonin i hjernen som for eksempel Saint Johannesurt, lakris eller Siberian urt. Sammen med andre depresjon avlastnings urter som lavendel, peppermynte eller sitronmelisse, kan du lage ulike te og tinkturer å behandle depresjon.

Musikk

Musikk er ofte brukt til å håndtere stress, et symptom på depresjon, så vel som mange andre fysiske, mentale og emosjonelle behov, ifølge American Music Therapy Association. Lytte til å bremse, avslappende musikk bidrar til å lindre depresjon. Musikkterapi er utviklet for å bekjempe de underliggende årsakene til depresjon å bringe lettelse. Holistisk Online foreslår å lytte til beroligende musikk i minst 20 minutter daglig for å hjelpe deg å fokusere på dine følelser. Denne metoden kan føre til en sunnere uttrykk for dine følelser og mindre stress.