Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av Bugs i en madrass

Hvordan bli kvitt av Bugs i en madrass


Bed bug infestations er på vei oppover, og de som mistenker at insektet har invitert seg selv hjem med dem trenger å iverksette tiltak for å utrydde feilen. Ifølge gjøre min egen Pest Control, veggedyr er flat, 1/4 til 5/8 inches lang, og rødbrun i fargen. Symptomer på en infestation inkluderer bug biter på huden, samt brune eller røde flekker på madrassen. Etter å ha bekreftet tilstedeværelse av veggedyr, ta umiddelbare skritt for å eliminere insekter.

Bruksanvisning

bekrefte tilstedeværelse av veggedyr. Fjern alle ark, tepper og puter fra sengen og vask i varmt vann for å drepe eventuelle feil på dem. Flytt madrass og boks våren og inspisere både samt sengerammen med en lommelykt og forstørrelsesglass for å finne hvor veggedyr lever. Ifølge nettstedet dårlig seng Bugs, disse insektene liker å gjemme seg i sprekker og sprekker, så nøye kontrollere ingen sømmer eller bretter i madrassen.

Støvsug madrass og boksen våren grundig, ved hjelp av et fugemunnstykke for å komme inn i sømmene. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle områder der du har lagt merke til bugs eller flekker på madrassen, noe som kan tyde på avføring fra veggedyr. Når du er ferdig, fjerner du posen fra støvsuger og forsegling i en plastpose utenfor huset.

Tett madrass og boks våren i en hypoallergenic eller plastdeksel med glidelås. Ifølge dårlig seng Bugs, dette er den mest effektive i å utrydde bed bugs fra en madrass. Eventuelle feil som fortsatt er i live på madrassen vil bli fanget og dø sakte over tid. La madrassen dekke på i 12 måneder, som en voksen seng bug kan overleve så lenge uten fôring.

Dryss kiselgur rundt omkretsen av sengen. Dette pulveret er et naturlig stoff laget av små fossiler og alger som ikke er skadelig for mennesker, men sine taggete kanter vil drepe bugs som prøver å krype om det.

Inspiser madrassen, spiralfjærer, og sengerammen i to uker for fortsatte angrep og gjenta trinnene hvis ytterligere bevis på veggedyr er funnet. Profesjonelle felle kan være nødvendig i ekstreme angrep.

Tips og advarsler

  • Bed bugs liker å leve i annet enn en madrass steder, så inspisere andre områder av huset også. Populære skjule flekker inkluderer sofaer, nightstands, kommoder, sprekker i veggen, rammer, og i henhold til uttak dekker.
  • Mens veggedyr er vanligvis bare en plage, kan noen mennesker har en allergisk reaksjon på insektsbitt eller forårsake en infeksjon fra skrape biter. Oppsøk lege hvis det er noen bekymringer om en reaksjon på insektsbitt.