Digidexo.com

Hvordan Stopp Post-nasal drypp

Hvordan Stopp Post-nasal drypp


Å ha en rennende, dryppende nese er verre enn å ha en nese som er alt fylt opp. Det irriterende, konstant behov for å tørke eller blåse nesen kan kjøre en forstandig person gal. Hvorvidt en bivirkning av allergi eller et virus, kan post-nasal drypp være et alvorlig problem som må håndteres.

Bruksanvisning

Blås det. Blåser nesen ofte er slik et enkelt konsept som mange overser det. Post-nasal drypp oppstår når den normale flyten av smøre slim i nesen blir tykkere og ikke flyter vekk ned på baksiden av din nese og hals. Disse tykkere dråper ta den raskeste veien ut av nesen, drypper ut foran. Å gi nesen et godt slag hver time kan rydde vekk det overskytende mucus og treg eller stoppe drypp.

Flood det ut. En saltvannskylling kan hjelpe tørke opp at overflødig slim, og stoppe post-nasal drypp. Bland halvparten av en teskje salt med en kopp varmt vann og fylle en vifte, bøye hodet bakover og sakte puste i saltvann. Det kan svi eller være ubehagelig i starten, men du vil snart bli vant til det. Når du er ferdig, blåse nesen for å bli kvitt overflødig vann.

Slipp meieriet. Meieriprodukter kan bidra til å skape overflødig slim. Matvarer som melk inneholder sukker som bidrar til å mate bakterier og fører til mer slim oppbygging. Stopp post-nasal drypp ved å kutte ut melkeprodukter.

Sug opp noen væsker. Holde disse slimhinnene i nesen godt smurt slik at slimet ikke blir tykk og starte drypp er målet. Drikker masse vann, urtete eller bare vann med sitron kan hjelpe. Hook opp en luftfukter, slik at luften du puster er også fuktig.

Chill out. Sinus er en del av nervesystemet. Når det blir stresset, kan du få post-nasal drypp. Så slapp av, og drikke en kopp urtete.

Tips og advarsler

  • Bruke destillert vann i luftfukteren for å unngå å legge urenheter i luften du puster.
  • Gurgle med saltvann. Dette bidrar til å skylle bort noen fortykket slim blokkerer iden av halsen.
  • Gå lett på decongestants, antihistimines og nesespray. Selv om de kan hjelpe, bare fører til lang tids bruk mer problemer for nærtagende, sensitive området.