Digidexo.com

Alternativ behandling for åreknuter

Åreknuter - forstørret, lilla årer - oppstår oftest i bena og føttene. Mens de er noe mer enn et kosmetisk problem for noen mennesker, kan de være smertefullt og føre til problemer med blodsirkulasjonen. Legen kan anbefale komprimering sokker eller kirurgi for problemet. Alternative behandlinger kan også hjelpe.

Livsstilsendringer

Noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei i behandling og forebygging av åreknuter. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å få rikelig med mosjon. Ved å flytte bena, gjør du det lettere for blodet å sirkulere, og å miste vekt vil ta presset av dine vener. En annen måte å forebygge åreknuter er å være forsiktig med å gå med trange klær som skjærer sirkulasjon.

Legs

Omsorg for bena er en annen god måte å redusere smerte og andre symptomer på åreknuter. Forsøke å forbedre sirkulasjonen er nøkkelen. For eksempel, heve bena et par ganger om dagen, enten det er ved å plassere dem mot en vegg eller gjør enkle løfte øvelser, forbedrer blodsirkulasjonen. Du bør også unngå å sitte eller stå for lenge. Som en generell regel, flytte eller endre posisjoner etter 30 minutter av sittende eller stående. Til slutt, ikke sitte med bena krysset, så som stenger sirkulasjonen.

Horse Chestnut Seed Extract

Ifølge Mayo Clinic, kan hestekastanje frø ekstrakt være nyttig, fordi det kan lette kronisk venøs insuffisiens. Denne tilstanden har vært knyttet til åreknuter. Venene har problemer med å få blodet tilbake til hjertet. Hestekastanje frø ekstrakt har egenskaper som kan roe hevelse og redusere smerte forbundet med åreknuter. Som med alle andre alternativ behandling, er det viktig å snakke med legen din før du prøver det.