Digidexo.com

Forskjellige typer Leger Barne

Forskjellige typer Leger Barne

Ulike typer av barns leger er nødvendig akkurat som voksne trenger forskjellige leger. Ulike typer av barns leger vil ha ulike spesialiteter som gjør dem kvalifisert innenfor sitt eget felt. Siden barn er i stadig vekst og endring, er en pediatrisk lege kommer til å være mer effektiv enn en familie utøveren.

Barnelege

En barnelege håndterer all generell helsevesenet hos barn. Dette inkluderer årlige physicals samt sykdommer som kan oppstå. Du kan trenge en henvisning fra en barnelege for å se andre barne leger.

Pediatrisk kardiolog

Pediatriske kardiologer arbeide med barn som har hjerteproblemer. Dette kan variere fra en enkel hjerte knurrer til et barn som mottar en hjertetransplantasjon.

Pediatric onkolog

En pediatrisk onkolog er flinkere til å håndtere kreftdiagnoser, behandling og pleie enn en standard onkolog som praktiserer på pasienter i alle aldre.

Pediatric endokrinolog

Når et barn har problemer med vekst, er det ofte hormonelle. En pediatrisk endokrinolog arbeider med barn som kan ha hypofysen problemer, diabetes, skjoldbrusk problemer og andre slike hormonelle lidelser.

Pediatric Psykiater

Pediatric psykiatere arbeide med barn for å diagnostisere og behandle eventuelle psykiske lidelser som kan presentere seg selv.

Pediatric Tale / Language patologen

Pediatric patologer arbeider med barn på utviklingsmessige forsinkelser knyttet til språk og tale. Dette kan være relatert til hørselsproblemer, psykiske forsinkelser eller sykdom blant andre mulige årsaker.

Pediatric Surgeon

Barn er små voksne, noe som betyr alle sine interne og eksterne deler er mindre også. Pediatric kirurger er mer praktisert og i stand til å jobbe med disse mindre deler når kirurgi blir nødvendig.