Digidexo.com

Helse Spørsmål for barn

Det følger med å være en forelder - det er en rekke helsemessige spørsmål for barn. Alt fra forkjølelse til øret aches er en grunn til bekymring. Det er skremmende hvis du ikke vet alvorlighetsgraden av barnets sykdom og om å ringe legen. De tre mest vanlige helse spørsmål for barn er: Kan foreldre hindre dem fra å bli syk? Er det forkjølelse eller influensa? og Hva kan foreldre gjøre med kroniske ørebetennelser? Her er noen svar.

Forebygging

Mange foreldre vet at deres barn kan plukke opp masse bakterier i barnehage eller skole. Er det en måte å hindre dem fra å bli syk? Det er ikke en magisk kule å holde ungen sunt. Men noen forholdsregler gjøre en merkbar forskjell. Lær barnet ditt viktigheten av god håndvask. Bruk varmt vann og såpe og gni hendene sammen i minst 20 sekunder. Lær dem å synge "ABCs" eller "Happy Birthday" til seg selv mens vask. Når sangen er ferdig, er det på tide å skylle.

Når du ser på barnehager, spør om håndvask politikk og praksis. Sjekk for å se hvordan hvordan felles flater rengjøres og sørge for at det er med en bakterie-drepende desinfeksjonsmiddel.

Forkjølelse eller influensa?

Foreldre kan ha problemer med å skille mellom en kald og influensa. Influensa er verre enn forkjølelse og kan føre til mer alvorlige helseproblemer som bakterielle infeksjoner, lungebetennelse eller sykehusinnleggelser. Barn med forkjølelse vanligvis har en tett eller rennende nese. Forkjølelse kommer også på mye tregere, ikke gi hodepine og frysninger og barnet opprettholder sin appetitt. Tegn på at du kan håndtere med influensa inkluderer en verkende hode, feber, tørrhoste, muskelsmerter, nedsatt appetitt, frysninger og en plutselig innsettende sykdom.

Hvis du tror barnet ditt har influensa, ring din lege. Du kan vanligvis behandle barnet ditt med mye væske, hvile og komfort. Imidlertid kan barnelege også foreskrive en antiviral medisin for å lette symptomer, men det må være foreskrevet innen 48 timer etter start.

Øreinfeksjoner

Hva kan foreldre gjøre med kroniske ørebetennelser? Noen barn er mer utsatt for mellomøret infeksjoner - og de kan være direkte smertefullt. Påfør en kald pakke til ytre øret ditt barns i 20 minutter for å lette smertene. Hvis han er gammel nok til å tygge tyggegummi, som kan avlaste trykket og smerter i øret hans. Sittende i oppreist stilling kan redusere trykket, også. Foreldre kan også gi barna en over-the-counter smertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol.

Hvis barnet ditt har hatt mer enn tre infeksjoner i en seks måneders periode, eller mer enn fire årlig, kan legen ønsker å forskrive antibiotika profylaktisk. Det er også en vaksine som kalles Prevnar som reduserer antall av øreinfeksjoner forårsaket av pneumococcus som er resistente mot vanlige antibiotika. Fire doser av vaksinen er gitt til barnet i de to første årene av livet.

Du må kanskje også vurdere å få øret rør satt inn i trommehinnen. Øre, nese og hals spesialist utfører prosedyren ved hjelp av generell anestesi. De holder i øret for seks måneder til et år og avløp kronisk øret væske. De hjelper også barnets språkutvikling og bevare hørselen hans.