Digidexo.com

Teknisk Informasjon om Quickie Rullestoler

Quickie rullestoler tilby rullestolbrukere en rekke stoltyper, deler og tilbehør til et bredt spekter av priser. Teknisk informasjon og spesifikasjoner variere fra stol til stol.

Quickie rullestol Typer

Quickie gjør disse rullestol typer: bariatric, standard, lett, pediatriske, strøm, ultralette, titan, sport, tilt-evne og hvile-evne. Den vekt og høyde-standarden for hver stoltype, så vel som de som er basert på brukernes behov, varierer enormt. Quickie representanter eller forhandlere medisinsk utstyr skal kunne gi anbefalinger på et sak-til-sak basis.

Quickie rullestol deler og tilbehør

Akkurat som rullestoltypene varierer, rullestol deler varierer fra rullestol type og modell, men inkluderer hodestøtter, sitteputer, fotstøtter og alt i mellom. Deler som trengs for rullestoler er spesifikke for en brukernes behov. Quickie rullestol tilbehør inkluderer bremsene og bremse utvidelser. Du kan også kjøpe rullestol hansker, drikkeholdere og annet tilbehør gjennom ulike selskaper, for eksempel forhandlere medisinsk utstyr.

The Price of Quickie Rullestoler

Quickie rullestol prisene varierer fra hundrevis til tusenvis av dollar. Det avhenger av hvilken type, modell, deler og tilbehør en bruker trenger, og om stolene er ny eller brukt, samt kjøpsstedet.