Digidexo.com

Hvordan å behandle tørr munn med xylitol

Hvordan å behandle tørr munn med xylitol


Munntørrhet er en vanlig tilstand som forårsaker ubehag og fører til tannproblemer som tannkjøttsykdom, hull i tennene og infeksjoner. Tørr munn er en bivirkning av mange medikamenter, så vel som et symptom på noen sykdommer, ifølge WebMD. Det er viktig å behandle tørr munn for optimal tannhelse. Hvis du leter etter en naturlig måte å behandle tørr munn, xylitol - et naturlig forekommende sukker som finnes i de fleste planter - er en enkel, billig behandling.

Hvordan å behandle tørr munn med xylitol

Kjøp tyggegummi som inneholder xylitol. Selv sorbitol er den vanligste søtningsmiddel i sukkerfri tyggegummi fordi det er billigere og enklere å produsere, kan du finne merker som inneholder xylitol. Se på listen ingredienser for å se om xylitol benyttes.

munn spray som inneholder xylitol. Det finnes en rekke munn spray som bruker xylitol å fukte, friske og beskytte munnen. Mange alternativer kan kjøpes på nettet eller i din lokale stoffet butikken og brukes så ofte du vil.

Gi barnet ditt en daglig dose av xylitol sirup. Forskere ved University of Washington fant at barn som fikk frukt-flavored sirup hadde lavere forekomst av tannråte enn andre barn, melder WebMD. De presenterte sine resultater i 2008 på 86th Generelt Session av International Association for Dental Research in Toronto. Som tannkjøttet og spray, kan xylitol sirup bli funnet på nettet eller i stoff butikker.

Hint

  • The American Veterinary Medical Association har rapportert at xylitol kan være giftig for hunder.