Digidexo.com

Hva er årsakene til eldre Svimmelhet og tap av bevissthet?

Hva er årsakene til eldre Svimmelhet og tap av bevissthet?


Svimmelhet er et vanlig problem blant eldre mennesker. Når svimmelhet oppstår med et tap av bevissthet, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende medisinsk tilstand.

Identifikasjon

Svimmelhet er følelsen av hvirvlende i hodet. Svimmelhet kan forekomme alene eller sammen med kvalme. Til tider kan folk lider et tap av bevissthet (også kjent som mørkla) etter en periode med svimmelhet.

Sentral Svimmelhet

Sentral svimmelhet kan oppstå etter et hjerneslag eller kan det komme før en alvorlig tilstand som involverer hjernestammen og lillehjernen. Denne typen svimmelhet er ofte en advarsel tegn på en mer alvorlig hendelse som kommer.

Epileptisk Vertigo

Beslag generelt ikke forårsake svimmelhet før tap av bevissthet. Imidlertid kan epileptisk vertigo føre en person til å oppleve korte, intense spinnende opplevelser før du mister bevisstheten. Denne tilstanden responderer vanligvis godt til medisinering.

Diagnostisk testing

Mens det er ofte vanskelig å finne årsaken til svimmelhet, er det visse diagnostiske tester som kan utføres. Hos eldre pasienter som opplever svimmelhet med et tap av bevissthet, kan en elektroencefalogram bidra til å få en riktig diagnose.

Betraktninger

Svimmelhet er vanlig i eldre voksen alder og ofte går udiagnostisert. Dersom tap av bevissthet oppstår også, er det viktig å søke medisinsk behandling for å finne årsaken. Dette kan være et symptom på en alvorlig medisinsk tilstand.