Digidexo.com

De beste dietter for ungdom

Til tross for at elementet av ungdom på sine sider, unge mennesker ofte føler press for å holde seg tynn og passform. Mange dietter, og mye av den ernæringsmessige informasjon tilgjengelig, men ikke tar hensyn til spesielle forhold, som for eksempel ulike stoffskifte hastigheten og tilgjengeligheten av sunne mat alternativer, når det kommer til unge mennesker. Her er noen dietter og tips som de unge kan bruke til å holde seg sunn.

Vaner

Mange unge mennesker faller inn i vanen med å spise på farten på grunn av sin travle livsstil. Ofte betyr dette å flytte en left stykke pizza eller kjøpe noen godteri eller potetgull fra hjørnet markedet. I stedet for å nå for fet og sukkerholdig snacks, er det bedre å holde sunn snacks som nøtter, bær og granola barer på din person til alle tider.

Den uberegnelige natur mange unge menneskers planer har en tendens til å holde dem fra å spise tre fulle måltider om dagen. Ikke hopp over frokosten, på noen måte. Dette er en av de viktigste måltider på dagen for unge mennesker fordi det hjelper dem å starte dagen med nok næringsstoffer og kalorier. Også, hvis du finner deg selv å ta tak for nok tid til å sitte ned og ta en fullverdig måltid, prøv å ha flere, kanskje fem eller seks, lette måltider hele dagen.

Slanking

Dietter er aldri anbefalt for ungdom. Faktisk, jo yngre man er jo flere kalorier forbrenner du og krever. Mange kjepphest dietter i dag er avhengige av eliminering av kalorier, fett eller stivelse. Selv om dette kan være overkommelig for eldre mennesker, bør yngre mennesker ikke trenger å regulere maten de spiser ganske så mye, og definitivt bør aldri begrense kaloriinntaket under anbefalt daglig 2000.

Dette betyr ikke, men at du ikke trenger å spise sunt. Får fem porsjoner med frukt og grønnsaker, sentre dine måltider på gode karbohydrater og begrense din fett og sukker inntak er alltid en stor rutine.

Disorders

Når administrerende ernæring, er det viktig ikke å plassere på selv uoppnåelige forventninger. Hvis en ung person du kjenner har vært å vise symptomer på en spiseforstyrrelse, slik som uberegnelig oppførsel, gjemmer mat eller et urealistisk bilde av seg selv, er det viktig å snakke med dem og en helsearbeider eller voksen du kan stole på. Likeledes, mange tenåringer utvikle usunne overspising vaner, som bør tas like alvorlig som de kan føre til diabetes, hjertelidelser og andre helsemessige komplikasjoner.