Digidexo.com

Diet å kutte ned på Bad Kolesterol

Kolesterol kommer i to ulike, men viktige, typer - HDL og LDL, ifølge American Heart Association. HDL (high-density lipoprotein) er den "gode" kolesterolet som kan bidra til å holde kroppen frisk og fungerer godt. LDL (low density lipoprotein), på den annen side er det "dårlige" kolesterol. Skytende nivåer av LDL i kroppen kan handle for å tette opp blodårene dine, noe som øker risikoen for hjertesykdom og slag, blant annet hjertelidelser. Hvis du lider av forhøyede nivåer av LDL, vet at du enkelt kan rette på det ved å gjøre noen enkle erstatninger i kosten.

LDL-senkende Diet

The American Heart Association sier at du bør bestrebe seg på å konsumere en diett som er lav i trans-og mettet fett for å redusere nivået av LDL. Som mål å holde det samlede forbruket av fett til mindre enn 25 til 30 prosent av dine daglige kalorier, samtidig som forbruket av mettet fett og transfett begrenses til mindre enn 10 prosent (ideelt forbruker null gram transfett per dag). Gjør enkle kosttilskudd erstatninger for å fjerne overflødig fett fra kosten din, avhengig av magre meieriprodukter i stedet for full fett, sammen med å begrense eller helt dempe forbruket av høyere fett rødt kjøtt. Utover forbruker en lav-fett diett, øke det samlede forbruket av kostfiber for å ytterligere øke kolesterol tall, senke LDL og øke HDL. Mål å konsumere mellom 25 og 35 gram fiber per dag fra mat kilder som havre, hvete og andre kornsorter, sammen med frisk frukt, grønnsaker, nøtter og frø.

Spesifikke anbefalinger

Ifølge Mayo Clinic, er det en rekke spesifikke matvarer som er godt dokumentert som dårlig Kolesterol jagerfly. Disse inkluderer havregryn (primært for fiberinnholdet), nøtter som valnøtter og mandler (igjen, for fiber), sjømat og andre kilder til omega-3 fettsyrer (som mål å konsumere minst to porsjoner per uke av sjømat sammen med fem til 10 gram fiskeolje per dag), olivenolje (et sunt enumettet fett som kan bidra til å redusere LDL) og matvarer som har blitt kunstig beriket med stanols eller steroler (kjemikalier som finnes i planter som svekker muligheten for kroppen å absorbere kolesterol)
- Kontrollere informasjonen merking for elementer for å se om de har vært "sterol forbedret."