Digidexo.com

Bruk av Clear Care

Bruk av Clear Care


Hvis du er en vanlig kontaktlinser bæreren, er du kjent med ubehaget som følger med irritabel linser. Klart tilfelle er en rengjøring og desinfisering løsning for kontaktlinser. Det bidrar til å gjøre linsene rene, friske og garanterer komfort hele dagen. Øynene dine kan være sunt, uten å føle tørr eller irritert fra bruk av kontaktlinser hele dagen lang.

Rengjøringsmiddel

Hovedformålet med Clear Care er å rense kontaktlinser. Den kan brukes til en rekke av kontaktlinser. Clear Care bidrar til å gjøre linsene mer komfortabel, og gjør dem klarere, noe som resulterer i bedre syn. Denne løsningen bruker hydrogen peroxide å grundig rene kontaktlinser. Det har evnen til å fjerne protein, som bygger seg opp på linsene, takket være sin trippel-aksjon makt. Clear Care skaper en sprudlende handling når det brukes med sin spesielle linseetuiet, og dette fjerner protein fra linsene, mens grundig rense dem.

Desinfiserende

Foruten rengjøring linser, desinfiserer Clear Care også dem. Det dreper aktivt bakterier og bakterier til stede på linsene. Som et resultat, hjelper Clear Care også hindre øyeinfeksjoner, som kan være forårsaket av slike bakterier eller bakterier hviler på linsene. Clear Care tar seks timer å lade helt ren og desinfisere linsene, til de er trygge nok til å bære.

Lens Soak

Clear Care er utformet som en soaking løsning for linsene, snarere enn bare en skylling. Du må suge linsene i minst seks timer i løsningen, slik at de er rene, desinfisert og nøytralisert. Ellers vil du oppleve svie og brenning hvis man bruker dem. Ved å vente seks timer, kan du Clear Care å gjøre jobben sin, og slå til en saltoppløsning i slutten, så linsene er trygge for øynene dine.

Friske øyne

Ved hjelp av en løsning for rengjøring av kontaktlinser er viktig. Det bidrar til å fjerne bakterier og bakterier. Clear Care er en løsning som brukes til fordel for helsen til øynene dine. Det dreper bakterier og bakterier som kan forårsake øyeinfeksjon, og ved å rense dem, hindrer svie og kløe som fører til øye rubbing. Clear Care hjelper også forbedre klarhet i din visjon ved å lage objektiver renere og klarere.