Digidexo.com

Oppdater Celluvisc Kontakter Sikkerhet

Oppdater Celluvisc Kontakter Sikkerhet


Refresh Celluvisc er en utmerket kunstig tåre for alvorlig tørre øyne. Den høye viskositet gjør at den kan forbli i øyet i flere minutter etter bruk. Denne egenskapen fører det til å holde seg til kontaktlinser, noe som gjør dem vanskelig å se gjennom.

Formål

Refresh Celluvisc er beregnet for bruk hos pasienter med ekstremt tørre øyne. Den er fri for konserveringsmidler, slik at den kan brukes på en sikker måte så ofte det er nødvendig for lindring tørrhet.

Problem

Refresh Celluvisc produsenten og WebMD både gi råd til fjerning av kontaktlinser før du bruker Refresh Celluvisc. Dersom oppdater Celluvisc brukes mens iført kontaktlinser, vil fallet binde seg til linsen og la en tykk film over kontaktlinse. Denne film er vanskelig, noen ganger umulig, å fjerne. Det kan ødelegge et par myke kontaktlinser.

Forebygging / løsning

Mange pasienter med moderat tørre øyne fortsatt velger å bruke kontaktlinser. I dette tilfellet kan øyelegen anbefale å bruke Refresh Celluvisc første tingen i morgen. Når du har brukt øyedråper, må pasientene vente minst 10 minutter før du setter sine kontaktlinser. Refresh Celluvisc kan brukes igjen den kvelden, etter at kontaktlinser er fjernet.