Digidexo.com

Allergi Medisinsk Armbånd

Allergi Medisinsk Armbånd


Iført en medisinsk varsle armbånd er et viktig skritt i å beskytte deg selv hvis du har en medisinsk tilstand. Mens medisinsk varsle armbånd er vanligvis bæres av personer med tilstander som diabetes, de er også nyttig for personer som lider av allergi.

Utilsiktet eksponering for allergener

The National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer forteller at du skal ha en medisinsk varsle armbånd hvis du har en matallergi som fører til en alvorlig allergisk reaksjon. I tilfelle av utilsiktet eksponering, vil din medisinske ID armbånd gi viktig informasjon til helsepersonell.

Barn

Som Mayo Clinic notater, kan medisinsk varsle armbånd være spesielt nyttig for barn. I tillegg til å gi informasjon som er nødvendig for behandling, kan en medisinsk ID armbånd bidra til å unngå eksponering i første omgang ved å minne andre voksne i barnets allergi og triggere.

Ikke bare for matvareallergi

Allergi varsle armband er ikke bare for matallergi; som Cleveland Clinic påpeker, iført en medisinsk varsle armbånd er også viktig hvis du er allergisk mot noen medikamenter eller lateks. Hvis du noen gang trenger akutt behandling, kan denne informasjonen hjelpe din medisinske teamet vet hva legemidler eller stoffer må unngås.

Å få en Allergy Alert armbånd

Medisinsk varsle armbånd er tilgjengelig gjennom nonprofit Medic Foundation samt diverse andre forhandlere.

Andre alternativer

Hvis du ikke er begeistret iført et armbånd, kan medisinsk advarsel identifikasjon kjøpes i andre former, som for eksempel halskjeder, dog tags eller klokker.