Digidexo.com

Hvordan Pust å Senk puls

Når du bruker bevisste pusteteknikker, kan du bli klar over og kontakt med kommunikasjonen mellom hjertet og hjernen. Dyp pusting kan bidra til å senke pulsen, senke nivået av stresshormonet kortisol blod, fremme dypere søvn, og redusere angst, slik at du føler avslappet, men forfrisket. Bringe mer oksygen dypt inn i den nedre del av lungene bidrar til å stimulere det parasympatiske nervesystem, fremme en rolig tilstand. Den følgende øvelsen er fra Dr. John Kennedys PUSTE Technique seminar.

Bruksanvisning

En rolig sitte i en komfortabel stol, avslappende kroppen din så mye du kan. Lukk øynene og konsentrere seg om å senke pulsen, og slappe av i kroppen din gjennom dyp pusting. Tenkt å senke pulsen er viktig for å lykkes.

2 Fokuser på pusten din ved å plassere hånden på deg magen eller brystet og se den stige og falle. Legg merke til hvor hakkete, grunne, eller rask kan det være på det tidspunktet. Bare ta med din bevissthet til vekst og fall av brystet og magen.

Trekk luft inn gjennom nesen så dypt som mulig. Føler hånden stige med inhalerer. Hvis du ikke kan puste gjennom nesen, er det greit å puste gjennom munnen. Hold luften i noen sekunder.

Puster fullt gjennom avslappet munn, prøver å trekke ut lengden av tid til å utvise all luft fra lungene.

Lytt til lyden av dine åndedrag som de går inn og ut av lungene dine sakte og jevnt.

Tenk deg at ditt hjerte og lungene kommuniserer med hverandre. Hvis lungene fyller sakte og jevnt, føler hjertet bremse å matche rytmen. Hold gjør dette i 15 minutter, legge merke til noen andre opplevelser som kan oppstå. Kroppen din kan føle seg litt mer oppkvikket, men likevel dypt avslappet. Du kan oppleve en liten kribling eller varme gjennom kroppen din.