Digidexo.com

Undervekt: Hvordan få vekt raskt

Undervekt: Hvordan få vekt raskt


Det er mange grunner til at en person kan være undervektig, inkludert helseproblemer, dårlig ernæring eller bare genetikk. Mens noen mennesker foretrekker å se på denne måten, det er mange andre som streber etter å øke sin kroppsvekt til et mer vanlig nivå. Dette er mulig, men det vil ta store endringer i ens kosthold og fysisk velvære. Med tiden er det mulig å sette på friske mengder av fett og muskelmasse.

Undervekt: Hvordan få vekt raskt

•  Øk dine kalorier jevnt til du ser vekten din begynner å øke. Start med å øke dine daglige kalorier ved 250 og deretter legge til 250 om dagen til du har de resultatene du ønsker.

spise så ofte som du er i stand til, inkludert små snacks mellom måltidene.

kosttilskudd din diett med flytende kalorier fra kilder som helhet lettmelk og høyt kalori rister.

Øk mengden av fett og hele korn som du forbruker. Legg oljer til måltider og drikke. For eksempel linfrøolje i en shake gir en nøtteaktig smak og samtidig øke mengden av fett i shake.

Ta kosttilskudd for å gi kroppen din med ekstra kilder til ernæring. Noen nyttige kosttilskudd inneholder omega fatty acid kosttilskudd, fiber, vitaminer og protein pulver.

Bruk regelmessig styrketrening for å øke muskelmasse. Muskel er tyngre enn fett, så du vil se din vektøkning raskere hvis du gjør styrke øvelser regelmessig.

Unn deg din favoritt mat når du føler trang til å. Hvis du prøver å få vekt, er det ingen grunn til å unngå matvarer som du elsker.