Digidexo.com

Hvordan å få vekt sunt Når Undervektig

Hvordan å få vekt sunt Når Undervektig


Det er ikke en strekning å si at mange amerikanere ville bli misunnelig hvis de møtte noen som hadde problemer med å få vekt. Men hvis du tilfeldigvis faller i denne kategorien, vet du hvor frustrerende det kan være å pakke på pounds. Du kan også være undervektig hvis du nylig har hatt operasjon eller brukt tid på sykehuset. Uansett, er det flere ting du kan gjøre for å få sunn vekt.

Hvordan å få vekt sunt Når Undervektig

•  Hold en balansert kosthold. Det er slikt som usunn vektøkning, og det kommer fra å spise mat med høyt enkle sukker og fett. Opprettholde en balanse mellom frukt og grønnsaker, karbohydrater og proteiner.

Konsumere mat høy i kalorier. Dette vil hjelpe deg å pakke bort mer på middag hvis du begynner å føle deg mett raskere. Knaske på høy-kalori snacks som nøtter, ost og trail mix.

Drikk mye melk. Dette gjelder spesielt hvis du er på en vanlig vekttrening treningsprogram. Melk har proteiner og fett for å hjelpe kroppen din å holde sunn vekt, så øke inntaket, spesielt helmelk.

Utfør styrke øvelser, spesielt med frie vekter. Styrketrening gjør at du øker muskelmasse, som er sunn vekt for å vinne. Det går dobbelt for folk som har brukt tid på sykehuset og er svake fra atrophied muskler.

Velg sammensatte øvelser - de som trener flere muskelgrupper - å arbeide hele kroppen når du løfter vekter. Disse inkluderer benkpress, knebøy, dips og døde heiser. Slike øvelser vil bygge muskelmasse raskt ved å jobbe hele kroppen i kor.