Digidexo.com

Optivite PMT bivirkninger

Optivite PMT er et kosttilskudd. Det er et multivitamin som brukes for styring og forhindring av nærings-mangel i dietten (som følge av dårlige matvaner, graviditet eller sykdommer). Det er et oralt medikament som er ment å bli tatt en gang om dagen. Som med alle typer medisiner eller kosttilskudd, er det noen mulige bivirkninger som er til assosiert med bruk av Optivite PMT

Vanlige bivirkninger

Det er noen mulige bivirkninger av Optivite PMT som vanligvis er mindre og subside på egenhånd. Noen av disse vanligste bivirkningene er ubehagelig smak i munnen og milde følelser av kvalme. Skulle disse effektene ikke gå bort, eller bør de bli verre, bør en lege konsulteres.

Legemiddelinteraksjoner

Visse legemidler risikerer å reagere negativt med Optivite PMT eller redusere multivitamin effektivitet. Som et resultat, er det viktig at den enkelte varsle sine leger om alle resept og reseptfrie medisiner de bruker, inkludert ernæringstilskudd såsom vitaminer og mineraler.

Forsiktig

Det er viktig å fortelle legen din om din medisinske historie før du starter med Optivite PMT Personer som lider av blodrelaterte lidelser bør spesielt være forsiktig (som mangel på vitamin B12 og visse typer anemi) når de vurderer å bruke Optivite PMT

Overdose

Hvis en person har mistanke om at hun har overdosert på dette kosttilskuddet, må akutt medisinsk hjelp mottas umiddelbart. Noen tegn på Optivite PMT overdose inkluderer blekhet, rask hjerterytme, svak hjerterytme, blir bevisstløs, kaster opp, kvalme og avføring misfarging.

Barn

Det er avgjørende at Optivite PMT holdes unna (og utilgjengelig) av barn til alle tider. Dette skyldes det faktum at ved et uhell dosering Optivite PMT kan føre til livstruende konsekvenser. Hvis et barn, ved et uhell, overdoser på denne multivitamin, bør medisinsk nødhjelp bli mottatt.