Digidexo.com

Hvordan selge antioksidanter

Hvordan selge antioksidanter


Flere og flere mennesker blir klar over viktigheten av antioksidanter. Disse molekylene bidra til å forhindre dannelsen av frie radikaler, som kan forårsake celleskader eller død. Kosttilskudd er nå tilgjengelig for å hjelpe folk få en tilstrekkelig mengde antioksidanter. Følg disse trinnene for å selge antioksidanter.

Hvordan selge antioksidanter

•  Utdanne deg selv om produktet du selger. Kunder som søker ut slike tilskudd vil utvilsomt har spørsmål om hvordan de fungerer og fordelene de gir. Som en kunnskapsrik selger, vil du vinne deres tillit og selge flere produkter.

Husk at folk kan få antioksidanter ved å spise visse matvarer. For å kunne selge kosttilskudd, må du være i stand til å gi kundene grunner til at de er bedre enn bare å få antioksidanter gjennom kosten. Fokus på convenience faktor.

Gå til helsekostbutikker i ditt område og snakke med ledere. Be dem om å legge inn informasjon om dine kosttilskudd og hvordan du bestiller dem. Se om de ville vurdere med produktet i sine butikker hvis du utstyrt dem med en prosentandel av overskuddet.

Utvikle en brosjyre eller lite hefte med informasjon om antioksidanter du tilbyr. Inkludere bilder, ingredienser, helsemessige fordeler og priser. Dersom du har penger tilgjengelig, vurdere å få stykket profesjonelt utformet og skrevet. Du vil ha en kvalitet markedsføring brikke som du kan distribuere til hvem som helst, hvor som helst.

Lag et nettsted for å selge antioksidanter. Ved å etablere en online tilstedeværelse, vil du nå et større pool av potensielle kunder. Imøtekomme din side til din klientell å øke salgbarhet og troverdighet. Inkluder en ukentlig eller månedlig blogg om antioksidanter og helsemessige problemer, gi lenker til andre nettsteder dedikert til bedre helse og gi kundene en måte å kontakte deg med spørsmål eller bekymringer.