Digidexo.com

Hvordan kontrollere en Aura Under en migrene

En av de kjente fasene av migrene er aurafasen som kommer etter den første prodrom fase. Auraen produserer lysglimt som noen ganger kan bli så intens at de forårsaker en skremmende tilsvarende midlertidig blindhet. Å vite hvordan du styrer aura fase av en migrene vil bidra til å få migrene problemet under kontroll.

Hvordan kontrollere en Aura Under en migrene

•  Vær oppmerksom på tidlige tegn på en migrene og spesielt aura fase. Noen migrenepasienter opplever "gult lys" fenomen av prodrom fasen. Men, vil du mer sannsynlig oppleve hull i din visjon som ser ut som små hull i mørket eller rare, glitrende lys.

Raskt notere ned tidspunktet for begynnelsen av aura fase av migrene slik at du kan begynne å holde en migrene tidsskrift som vil i gang, kan du bedre kontrollere effekten av migrene.

Ta din foreskrevne medisiner så snart du opplever aura fase siden det er nesten alltid en klar forløper til migrene selv. Hvis din lege bedt deg om å ta medisinen på et annet tidspunkt i migrene prosessen, handle i samsvar med legens ordre.

Stopp hva du gjør, spesielt hvis du kjører, ser på TV eller ser på en dataskjerm. Enhver form for visuell konsentrasjon overdriver virkningene av aura fase av migrene, og i noen tilfeller kan fremskynde angrep av migrene verket.

Finn et mørkt sted å ligge. Du kan drikke litt av en koffein drikke for å bidra til å motvirke noen av effektene av migrene og aura. Plasser et varmt håndkle over øynene dine for å lindre smerten av migrene og å kontrollere forvirrende effektene av aura.