Digidexo.com

Hjem Cure for migrene hodepine

Migrene er et problem som rammer mange mennesker. Mens det er lett å få en resept medisin fra en lege, er det viktig å erkjenne at disse kan forårsake mange dårlige bivirkninger. Før du tar narkotika, er det nok av at-home behandlinger som bør prøves først.

Massasje

Masser de områdene som er opphavet til smertene. Tillate musklene til å slappe av først, deretter massasje av ansikt, hode, nakke og skuldre. Det er to trykkpunkter på baksiden av halsen som skal være det sentrale fokus. Med indeksen og midtre fingrene på begge hender, føler punktene i bunnen av hodeskallen som er omtrent to inches hverandre. Trykk mot disse to punkter for to minutter. Dette vil påføre endorfiner som bekjemper smerter. Roll hodet rundt i en sirkelbevegelse om åtte til ti ganger, og deretter lene hodet mot venstre. Masser nakkemusklene på høyre side for et øyeblikk, lener hodet mot høyre, og deretter massasje nakkemusklene på venstre side.

Ting du bør unngå

Når kampene migrene smerte, er det et par ting som bør unngås - stress og trening. Stressrelaterte aktiviteter kan forverre en migrene hodepine. Ikke delta i noen aktivitet som kan føre til fysisk eller psykisk press. Det samme gjelder for trening. Mens du trener kan forbedre den generelle helsen og trivsel, bør det ikke gjøres i løpet av en hodepine. Det vil utløse en bankende smerte i hodet og halsen og forårsake hodepine å forverres.

Vitaminer og mineraler

Enkelte vitaminer som niacin og magnesium er nyttig til å forebygge migrene. De kan finnes i supplement form til enhver matbutikk eller vitamin shoppe. Prøv å ta 300-500 mg niacin når kjemper en hodepine i en tidlig fase. Niacin hjelper blod tilstrømning til huden, noe som vil gi smertelindring. Magnesium er et viktig mineral som regulerer hjernens funksjon. En dose på 200 mg magnesium vil hjelpe til å lindre smerte når en hodepine starter.

Advarsler

Prøv disse hjemme metoder først for å finne ut om de hjelpe lindre smerter fra migrene. Disse kan brukes hver for seg eller i kombinasjon med hverandre for ekstra avlastning. Hvis de ikke hjelper, så se en lege eller kiropraktor for ytterligere råd om hvordan du skal fortsette med medisiner.