Digidexo.com

Hvordan å skjule Øyenbryn tapt for Alopecia

Hvordan å skjule Øyenbryn tapt for Alopecia


Alopecia er en autoimmun lidelse som fører til en viss grad av hårtap. Den type hårtap kan være komplett i alopecia universalis eller det kan forekomme i sirkulære flekker i alopecia areata. Hvis alopecia påvirker håret i ansiktet, kan øyenbryn og øyevipper faller ut også. Skjule øyenbrynene tapt for alopecia ved å bruke en av flere metoder for å minimere mangel på øyenbrynene. Fordi hårtap skyldes alopecia er ofte forbigående, kan innsatsen være nødvendig for bare en kort tid.

Hvordan å skjule Øyenbryn tapt for Alopecia

Se på bilde av deg selv for å gjenskape øyenbrynene med øyenbryn blyant. Bruk små, lette strøk med blyant for å gjøre utseendet av individuelle hår som utgjør øyenbrynene. Tegn øyenbrynene så realistisk som mulig, ved hjelp av bildet som en guide.

Style håret med smell, hvis mulig, å skjule mangelen på øyenbrynene. Børst håret ned over pannen og spray hårspray for å holde håret på plass.

Bruk en behandling teknikk kalt "dermatography" for å plassere pigmenterte fargepunkter på huden der øyenbrynene vokste. Dermatography prosedyrene tar omtrent en time, og ingen anestesi er nødvendig. Pasienter vanligvis trenger to eller tre behandlinger, og resultatene vare i mange år.