Digidexo.com

Er Nitro-Tech bra for deg?

Nitro-Tech er en whey protein supplement designet for å effektivt levere aminosyrer direkte til musklene. Nitro-Tech og andre whey protein tilskudd blir brukt av kroppsbyggere og trening fanatikere å bidra til å bygge muskler. Tillegget er ofte blandet inn i en protein shake som er inntatt etter en treningsøkt.

Teorien er at Nitro-Tech og andre proteintilskudd hjelpe hjelpemiddel i muskel utvinning og vekst. Det er ingen bevis for at bruk av Nitro-Tech som anvist ville være skadelig, men som med alle supplement, er det viktig å følge anvisningene og dosering krav.

Som whey protein er avledet fra meieriprodukter, bør de med melkeallergi ikke bruke Nitro-Tech.

Definisjon av Whey Protein

Whey protein har lenge vært brukt av bodybuilding satt til å øke muskelmasse. Det antas å være den mest lett absorberes protein på markedet. Myseprotein er det flytende biprodukt opprettet i osteproduksjon. Myseprotein kan omdannes til pulverform ved tørking, og proteininnholdet i mysen kan økes ved å fjerne lipider.

Myseprotein er en kombinasjon av globular proteiner og i sin mest ren form, kalt en "whey protein isolate", har liten laktose, fett eller kolesterol. Når selges som et supplement, kommer myseprotein i pulverform eller flytende form, og kan blandes i en smoothie eller lignende rister.

Fordeler

Myseprotein er mest vel-kjent som en muskelbygger, men medisinske studier har vist at det også er nyttig for benhelse, vektkontroll og i immunsystemet. Myseprotein bidrar til å eliminere frie radikaler i legemet, for derved å styrke immunforsvaret.

I tillegg har whey protein vist seg å bidra til å redusere blodtrykket, hemmer veksten av kreftsvulster og hjelp i utvinningen fra en traumatisk hendelse ved å hjelpe kroppen reparere skader på hud, muskler og bein.

Ingen varige negative effekter

Det er lite som tyder tilgjengelig for å støtte tanken som Nitro-Tech - eller en hvilken som helst myseprotein - har en negativ virkning på kroppen. Faktisk er bevis imot, de helbredende egenskapene til økt whey protein inntak er godt dokumentert.

Nitro-Tech er ansett som en rask og enkel måte å få mer protein raskt til hjelp i utvinning tid etter en treningsøkt. Anekdotiske bevis viser at Nitro-Tech er ikke noe bedre eller verre i form av absorpsjon enn andre produkter.

Short-Term bivirkninger

Nitro-Tech kan forårsake oppblåsthet eller gass, og begge kan være forårsaket ved å ta for mye Nitro-Tech i en sittestilling. Verken bivirkning er særlig grunn til å slå alarm, men hvis enten tilstanden vedvarer, slutte å bruke Nitro-Tech.

For å unngå en gassy følelse, er det foreslått nitro-Tech tas sammen med vann i stedet for melk.

Nitro-Tech inneholder aspartam.

Bottom Line

Nitro-Tech er en effektiv muskel-building supplement, men det er en av de mer kostbare av sin sjanger. Anecdotal bevis viser at sjokolade er det mest populære smak, og at den pulverformige versjon av supplement kan klumpe seg og bli vanskelig å blande.

Nitro-Tech er tilgjengelig på murstein og mørtel ernæring butikker, inkludert GNC, eller kan bestilles online.