Digidexo.com

Populære Daily Detox Teas

Daglig detox-te hjelper kroppen å opprettholde et sterkt immunforsvar, høyt energinivå og metabolsk funksjon. Det finnes mange typer detox-programmer med daglige te å være en av de mer populære fordi de er enkle å bruke og ikke krever disiplin av lange detox-programmer. Mens de fleste te er urte, sjekk med legen din om eventuelle risikoer detox te kan ha for helsen din.

Fordeler med Detox Teas

Maten vi spiser brensel kroppen vår. Men bearbeidet mat, proteiner og fett kan byrden våre fordøyelsesorganer og gjøre riktig eliminering av giftstoffer vanskelige. I stedet kroppen lagrer dem i fettceller eller i veggene i tykktarmen gjennom ikke-eliminert komprimert avføring. Hvis du aldri har gjort en detox eller det har vært noen gang, kan du ikke utføre ideelt. Kronisk forkjølelse kan plage deg, og du kan ha problemer med å konsentrere seg. Å gjøre en mer grundig 09:57 dagers detox vil hjelpe tømme kroppen av disse giftstoffer og vil gjøre daglige detoxes mer effektive. Hvis du ikke klarer å gjøre en strengere detox der hele mat er eliminert fra kostholdet ditt for en periode, deretter daglig detox-te kan hjelpe kroppen din forbrenne giftstoffer. Det er mange te med mange egenskaper som kan bidra til forskjellige kroppsfunksjoner.

Te for leverfunksjon

Den lever lagrer glukose i form av glykogen og produserer galle. Glykogenlagrene brukes til energi og galle er nødvendig for nedbryting og fordøyelse av mat. Leverfunksjonen kan bli hindret av en høy fett, høy protein diett når leveren må produsere mer galle å bryte maten ned og eliminere den. Hvis mat eller toksiner er ikke i stand til å bli metabolisert, er de lagret i fettceller.
Du kan forbedre din leverfunksjon og bidra til å fjerne giftstoffer ved å bruke flere urtete. Grønn te er en av de mest populære daglige te å bidra til å fremme leveren helse blant sine andre mange sunne egenskaper. Du kan også opprette golden segl te eller bland den med grønn te. Milk Thistle er en annen urtete som hjelper leveren å rense og holde seg sterk.

Vanndrivende Teas

Nyrene filtrerer blodet til å opprettholde en riktig kjemisk balanse og pH i kroppen din. De filtrerer ut giftstoffer og eliminere dem gjennom urinen. Nyrene filtrerer nesten 200 liter blod hver dag og eliminere nesten to liter avfall. Hvis blodet har høye nivåer av giftstoffer, kan denne prosessen bli tynget, forlater avfall i blodet til å påvirke din helse.
Diuretika bidrar til å fremme urin sekresjon. Det er mange urte-te for å hjelpe nyrefunksjon. Persille er godt kjent som garnityr, men kan legges til te hjelp blod rensing. Legge kanel eller ingefær til din te kan gi den en helt annen smak mens fremme nyrefunksjon. Kardemomme, lakris og sandeltre er andre urter som brukes i daglige te for avrusning.

Fordøyelseskanalen Teas

Kolon helse er viktig for riktig fjerning av avføring samt absorpsjon av viktige næringsstoffer. Hvis avføringen ikke elimineres helt, kan du ha avføring fast langs kurver og slimhinnen i tykktarmen. Dette holder ikke bare giftstoffer i kroppen, men forhindrer absorpsjon av næringsstoffer og mineraler.
Det finnes flere populære te som hjelper med mage og kolon helse ved å hjelpe på fordøyelsen. Disse inkluderer koriander, spisskummen og gurkemeie. Disse kan tørkes og brukes som te på egenhånd, eller tilsettes til andre te formler.

Markeds Teas

Mange herbals te kan gjøres hjemme ved ganske enkelt å tørke urter og bløtlegging de knuste blader i varmt vann. Du kan også legge til urte krydder til pre-pakket te kjøpt på en dagligvarebutikk eller helsekost butikk. De fleste butikker tilbyr et bredt utvalg av grønn eller svart te å krydre opp. Du kan også kjøpe detox te på vitamin eller helsekostbutikker. De fleste av disse er urte formler som bruker mange av de urter som allerede er nevnt. The Daily Detox Tea av Wellements er en populær urte blanding. HDT Daily Detox Tea er populært med mange kroppsbyggere for å rense fra kosttilskudd som er vanskelig på organer.