Digidexo.com

Hvordan virker lavt blodsukker påvirke deg?

Hvordan virker lavt blodsukker påvirke deg?

Innledning

Når mange mennesker tenker på sukker, tenker de på de skadelige ting som for mye sukker kan føre til, slik som fedme. Men er sukker en viktig del av kostholdet ditt som hjelper kroppen til å fungere. Sukker er ansvarlig for å gjøre et viktig produkt som kalles glukose som brukes til å lage energi. Uten det, blir kroppen din sakte hypoglycemic, og hvis blodsukkernivået er fortsatt for lav for lenge, vil du ikke overleve.

Adrenalin

De første tegnene på lavt blodsukkernivå oppstår hovedsakelig på grunn av et hormon som heter adrenalin. Adrenalin er utgitt av binyrene, som ligger over nyrene. Denne utgivelsen oppstår når blodsukkeret faller under normalt og fører til økt angst, stress, skjelving og irritabilitet. Det øker også pulsen betydelig. Dette er alle begynnelsen tegn på hypoglykemi på grunn av lavt blodsukker.

Glukose deprivasjon

Hvis kroppen din er uten tilstrekkelige mengder glukose for en lengre periode, kan du oppleve hodepine, og konsentrasjonsvansker og holde fokus. Til slutt, hvis den forblir ubehandlet for lenge, glukose deprivasjon kan føre til anfall, koma og død.