Digidexo.com

Hvordan bli kvitt fett på midtseksjonen Fast

Ideen om at du kan miste fett fra en bestemt del av kroppen (en teknikk som kalles Spot Reduction) er en myte. Men ved å følge trinnene nedenfor kan du gå ned i vekt fra hele kroppen samtidig bygge strukturen i magen.

Med riktig ernæring, kan du bli kvitt fett fra hele kroppen, som vil omfatte gut. Du kan også gjøre øvelser som vil spesifikt påvirker musklene i magen, som vil gjøre gut ditt vises trimmer.

Ideen om at du kan miste fett fra en bestemt del av kroppen (en teknikk som kalles "Spot Reduction ') er en myte. Men ved å følge trinnene nedenfor kan du gå ned i vekt fra hele kroppen samtidig bygge strukturen i magen.

Hvordan bli kvitt fett på midtseksjonen Fast

Få regelmessig cardio trening

•  Få en 20 til 30 minutters kardiovaskulær trening tre dager per uke.

Mål for moderat anstrengelse mens du trener. Dette betyr at du har brutt en svette, men du puster ikke for vanskelig for normal samtale.

•  Begynn i det små. En 20-minutters tur rundt kvartalet fortsatt forbrenner mer kalorier enn 20 minutter av å se på TV.

Tren med en kompis hvis mulig. Dette bidrar til å holde deg motivert og sørger for sikkerhet i en nødsituasjon.

Ta opp dine treningsøkter i din journal.

Regne ut din Abs

Velg en 10 til 20 minutters abdominal trening fra en bok, video eller coach.

Gjør at trening tre dager i uken, på de dagene du ikke gjør cardio.

Lytt til kroppen din. Hvis du begynner å føle smerte, lette av. Hvis du er veldig sår neste morgen, ned igjen på neste treningsøkt.

Ta opp dine treningsøkter i din journal.

Se til kosthold

Bruk en kalori kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du tar i hver dag.

Spor din diett, med formål å redusere kaloriinntaket med 200 til 300 kalorier per dag. Dette er et rimelig beløp for bærekraftig vekttap.

Mål for å maksimere effektiviteten av kaloriene. Unngå søtsaker og sukker mens fokus på frukt, grønnsaker og tilstrekkelig protein.

Tillat deg selv en dag per uke. På den dagen, ikke gå gale, men tillater deg selv en søt godbit og / eller større måltid enn vanlig.

Spill inn kalori totaler i din journal, forlater ut en fridag. Hva skjer på gratis-spising dagers opphold på fri-spising dag.

Spor framgangen

Sjekk din vekt på bad skala i morgen på fridagen din.

Spill inn vekten i din journal.

Bruk målebånd for å sjekke din waistline.

Spill inn midjemålet i din journal.

Hint

  • Sett benchmark mål for deg selv, det være seg å miste five pounds eller kutte av en tomme. For hver benchmark du møter, belønne deg selv.
  • Som med alle diett eller trening rutine, er det lurt å sjekke med legen din før du starter.