Digidexo.com

Hvordan få HGH Legally

Studier i begynnelsen av 1990 utløste interesse for menneskelig veksthormon for fitness og vitalitet. Likevel, bruk av HGH som ren anti-aging eller atletisk formål forblir ulovlig, med god grunn. Hormoner er potente naturlige kjemikalier som kan ha dyptgripende virkninger på kroppen. HGH stimulerer cellevekst og da lagt fra eksterne kilder, noen forskere frykter, kan øke risikoen for kreft. Den primære lovlig bruk av HGH er fortsatt medisinsk behandling med alvorlige utfordringer vekst.

Hvordan få HGH Legally

•  Snakk med legen din. Den eneste lovlige måten å få og bruke HGH er gjennom en resept fra lege. Det første trinnet er å snakke med legen din om dine grunner for å søke HGH og å oppdage om noe i din medisinske historie ville gjøre HGH behandling spesielt risikabelt.

Få en blodprøve. Selv om det er ulovlig å bruke HGH for anti-aging behandling, kan en lege lovlig forskrive det hvis pasienter viser lave naturlige HGH nivåer i blodet. Det er viktig å få blod trekkes og har det spesielt testet for HGH.

Besøk en anti-aging klinikk. Fordi leger kan foreskrive HGH for legitime grunner, anti-aging klinikker er i stand til å operere på kanten av loven. Hvis du besøker en anti-aging klinikk, sørg for at du ser en lisensiert lege. Vokt dere for leger som er villige til å foreskrive HGH uten å konsultere din medisinske historie og ta en blodprøve. De sannsynligvis ikke ha dine beste interesser i tankene, og kan bryte loven.

Du kan stimulere naturlig HGH produksjon. Det eneste stedet å lovlig få HGH uten resept er din egen kropp. Naturlige produksjonen kan fremmes ved å forbruke essensielle aminosyren lysin, gjennom bønner, spinat eller rødt kjøtt, trene regelmessig, spesielt med styrketrening, og få nok søvn.

Hint

  • HGH leveringssystemer varierer mye i deres effektivitet. Direkte intramuskulær injeksjon er den mest effektive metoden. For de som ikke ønsker en injeksjon, er det aktuell kremer og spray, men de er langt mindre pålitelig, først og fremst fordi innholdet av forskjellige merker varierer.