Digidexo.com

Effekter av Premarin på musklene og hjernen

Premarin er et merkenavn for en resept konjugert østrogen supplement. Til tross for dens bruk ved behandling av vaginal atrofi, menopausale symptomer og visse bryst og prostata cancer, Premarin utgjør en risiko for bivirkninger, hvorav noen påvirker de muskler og hjernen.

Vanlige bivirkninger

Den mest signifikante effekt av Premarin på hjernen er depresjon, mens den mest vanlige effekt på musklene er kroppen smerte som stammer fra muskelverk. Disse symptomene forekommer i så mange som 20 prosent av brukerne, ifølge US Food and Drug Administration kliniske studier.

Andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av Premarin er smerter i mage eller ryggmusklene, leggkramper, svimmelhet, søvnløshet, nervøsitet og irritabilitet.

Risiko

Muskel-og hjerne bivirkninger av Premarin er mer utbredt hos personer over 65 år, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Den største risiko for Premarin er at av demens, som er kjent for å utvikle seg i noen pasienter som får behandling med stoffet. Premarin har også potensial til å forårsake slag, som kan føre til muskel lammelse og død av hjerneceller.

Betraktninger

Hvis du har epilepsi eller migrene, kan det ikke være trygt for deg å ta Premarin grunn av sine effekter på hjernen, advarer Mayo Clinic.