Digidexo.com

Hjem rette for Eksem i hånd

Eksem er en hud tilstand som påvirker mange mennesker. Det er en type av inflammasjon og hudirritasjon som kan ofte være forårsaket av en allergisk reaksjon. Det er ikke smittsomt, men det kan føles ubehagelig. Eksem vanligvis vises som en rød tørr flekk på huden som kan slå brun eller humpete. Det starter med en intens kløe og har en tendens til å brenne. Når ripete, kan eksemet forverres og begynner å gråte og bli sprø. Det er mange hjem rettsmidler for lettelser eksem.

Bath

Ta et bad i havregryn og kamille blomster. Dette vil bidra til å lindre og roe rødhet og kløe som begge disse ingrediensene er kjent for å lindre og helbrede en rekke hudsykdommer fra vannkopper for å bli solbrent. Slipe havremel i blender før du legger den i badekaret, slik at du er bokstavelig talt soaking det berørte området i havremel. Tillate kamille blomster til bratt i kokt vann i 10 minutter før du legger vannet og blomster til badekaret.

Aloe Vera

Påfør aloe vera gel til det berørte området. Kontroller at gel er den rene papirmasse fra en aloe vera plante. Aloe vera brukes til å behandle en rekke hudsykdommer og er kjent for sin evne til å berolige betennelser, kløe og svie, samt helbrede sår. Aloe vera bør ha en kjølende effekt, og det bør være lett absorberes av huden.

Oppløsning

Du kan lage en lys healing løsning ved hjelp av olivenolje som base. Olivenolje sies å ha antibakterielle egenskaper, og sies å være nyttig i healing hud og hudinfeksjoner. Det er også svært fuktighetsgivende for huden. Legg vitamin E olje til olivenolje. Du kan kjøpe vitamin E i kapselform og bryte åpne en kapsel i 2 ss. olivenolje. Vitamin E er kjent for å være høye i antioksidanter og sies å fremme heling av huden.

Eteriske oljer kan legges til denne oljen basen. Kamille, lavendel og geranium er de beste oljer for behandling av eksem. Tilsett 2 dråper kamille, 1 dråpe lavendel og 1 dråpe geranium til oljen. Alternativt kan du legge til tre dråper noen av disse oljene til olivenolje. Ikke legg til mer enn fire dråper til blandingen. For gråtende eksem, bruker bergamot og einebær i stedet.

Bland olivenolje, vitamin E og essensielle oljer sammen og bruke blandingen til det berørte området. Påfør aloe vera etterfulgt av olje flere ganger om dagen for å sørge for at området er alltid hydrert.