Digidexo.com

Hvordan bleke proteser Night

Å vite hvordan å bleke proteser over natten vil gi deg den smarteste smil mulig. Proteser kan enkelt vaskes med produkter som du allerede har i ditt bad eller kjøkken. Du kan rengjøre proteser med husholdningsprodukter som natron, 3% hydrogen peroxide og blekemiddel for å fjerne selv de vanskeligste flekker.

Bruksanvisning

•  Fjern proteser.

Pensle dem grundig med en våt tannbørste dyppet i natron.

Den natron vil hjelpe deg å fjerne rusk og gi protesene en god rengjøring. Det kan fortsatt komme flekker på protesene, i så fall, gå videre til neste trinn.

Bland en halv kopp 3% hydrogenperoksid med en halv kopp vann i en glassbolle.

Drop proteser (fremdeles belagt med natron) i blandingen, og sørg for at de er helt dekket av blandingen. La dem ligge i minst en halv time eller over natten hvis du kan.

Fjern dem fra fra blandingen og skyll grundig.

Hvis det fremdeles er flekker, går du videre til neste trinn.

Sug protesene i et vann og blekemiddel blanding hvis de fortsatt er farget. Bland en tredjedel kopp blekemiddel for to tredeler kopp vann i en glassbolle.

Plasser proteser i bollen, og pass på at de er dekket av løsningen.

La protesene ligge i minst tretti minutter eller over natten hvis det er mulig å fjerne alle flekker fra proteser.

Blekemiddel ikke kan forbrukes eller plasseres i munnen, er det svært farlig. Skyll alltid protesene grundig før du legger dem tilbake i munnen. Legg aldri blekemiddel i munnen.

Å vite hvordan å bleke proteser over natten vil gi deg tilbake din lyse smil.

Skyll protesene i minst tre minutter under rennende vann før du setter dem tilbake i munnen.

Du kan lett rengjøre og bleke gebiss hjemme uten å bruke kostbare over disk apotek produkter.

Unngå flekker på proteser ved å unngå matvarer som flekken. De vanligste matvarer som flekk tenner og proteser er mørke bær som blåbær, bjørnebær og tyttebær, sennep, karri, gurkemeie, kaffe, te og røyking. Eliminere matvarer som flekker ut av kostholdet ditt, eller pusse proteser oftere. Børsting med vann og natron etter å ha spist mat som flekken vil holde proteser hvitt.