Digidexo.com

Hvordan å lukke en tann Pocket

Hvordan å lukke en tann Pocket


Tannkjøttsykdom kan føre til en rekke komplikasjoner for tannhelse. Bortsett fra det åpenbare - blødninger, hevelse og såre, røde tannkjøtt - gingivitt kan føre til tannkjøttlommer. Tannkjøttet skal sitte tett mot tennene, men ødeleggelsen av vev fra sykdom kan utsette områder rundt tennene og danner lommer. Som disse lommene utdype, blir de vanskeligere å rengjøre selv av profesjonelle pleiere. Kvitte området av bakterier og forsegling av tannkjøttet vil ikke oppheve skader, men kan bidra til å forhindre ytterligere problemer.

Bruksanvisning

Se tannlegen din. En profesjonell bør undersøke dybden av tannkjøttlommen og finne ut om videre arbeid er berettiget.

Planlegge en avtale for skalering og høvling hvis tannlegen anbefaler det. Skalering er en dyp-rensing prosedyre ment å fjerne alle bakterier fra en dyp lomme. Høvling jevner en tann overflate for å gjøre det vanskeligere for bakterier å samle.

Diskuter muligheten for ubehag under prosedyren før det begynner. Pasienter med relativt dype tannlommer kan motta et lokalanestetikum lik den som er gitt for et hulrom. Noen kun trenger en bedøvelse gel som skal påføres periodontal-lommen; andre opplever lite smerter.

Forventer å ha flere besøk for å fullføre prosedyren. Tannlegen kan jobbe på bare en del av munnen på en gang i stedet for skalering og høvling alle tennene på en gang. Selv om du har bare en periodontal lomme, kan tannlegen råde skalering hele munnen for å eliminere bakterier.

Sett av tid for helbredelse etter inngrepet. Du kan oppleve blødning, følsomhet og enda noen smerte for en tid etterpå. Sørg for å ringe kontoret om overdreven blødning eller sterke smerter. Du kan vanligvis ta ibuprofen for ubehag og kan være foreskrevet medisiner eller gitt en gel for å søke om å fjerne bakterier. Følg spesifikke råd og veiledning av tannlegen din nøye.

Følg gode oral helse prosedyrer for tannpuss og bruk av tanntråd to ganger om dagen for å unngå lommer fra re-forming av tannkjøttsykdom.