Digidexo.com

Virkninger av alkoholforgiftning

Virkninger av alkoholforgiftning


Å drikke alkohol på barer eller fester kan være morsom og avslappende for mange mennesker. Men forbruker for mye kan føre til alkoholforgiftning. Farene ved alkoholforgiftning er alvorlig og bør ikke tas lett på. Hvis du mistenker at noen du kjenner til å ha alkoholforgiftning, ta henne med til et sykehus umiddelbart.

Oppkast

Alkohol virker som et irritasjonsmoment for magen, forårsaker brekninger når forbrukes i store mengder. Kroppen prøver å kvitte seg med alkohol på raskest mulig måte. Oppkast kan ha mange farer, som for eksempel choking, inhaling spy inn i lungene og forårsaker du å bli alvorlig dehydrert, ifølge Mayo Clinic. Å provent noe farlig, skjer, en person som er oppkast bør aldri være alene.

Beslag

Anfall kan oppstå hvis kroppen din er sterkt dehydrert av alkoholforgiftning, ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism. Under en anfall, øynene rulle opp inn i hodet og kroppen rister ukontrollert.

Problemer med å puste

Alkoholforgiftning kan føre en person til å puste veldig sakte eller uregelmessig. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, anses det sakte puste hvis du tar mindre enn åtte åndedrag i minuttet.

Andre effekter

Andre effekter av alkoholforgiftning inkluderer sløvhet, forvirring og blå eller blek hud og bevisstløshet, rapporterer Mayo Clinic. Noen som har gått ut er i fare for å dø hvis noen ikke søke legehjelp umiddelbart. Alkohol forgiftning kan føre til at kroppstemperaturen til å slippe, også kjent som hypotermi. Ikke vent for hvert symptom å skje før de søker hjelp.

Behandling

En person med alkoholforgiftning må få legehjelp for å bli bedre. En lisensiert profesjonell vil overvåke ham som kroppen blir kvitt alkohol. Ifølge Mayo Clinic, inkluderer alkoholforgiftning behandling oksygenbehandling, noe som gir fluider gjennom venene, og, om nødvendig, administreres tiamin og glukose.

Forebygging

Drikke ansvarlig. Før du går til et sted hvor det vil være alkohol, spise et måltid for å bremse alkohol absorpsjon. Kjenn dine begrensninger når du inntar alkohol. Drikk sakte, og vet hvordan å stoppe når du har fått nok.