Digidexo.com

Hvordan redusere No-Show priser i rusbehandling programmer

Effektive rusmisbruk behandling programmer hjelpe avhengige folk til å slutte å ta vanedannende stoffer, for å deretter opprettholde dette stoffet-fri livsstil og for å kunne fungere produktivt innenfor deres familier, på jobb og i samfunnet. Fordi avhengighet er kronisk, må behandlingen være langsiktig og individuell og gruppevis rådgiving og andre atferdsterapi er de mest brukte former for rusbehandling.
Selv om behandling trenger ikke være frivillig å være effektive, er noen ganger den vanskeligste delen av behandlingen å få medlemmer til sine programmøter. Visse strategier har vist seg nyttig for å redusere no-shows i rusmiddel programmer.

Hvordan redusere No-Show priser i rusbehandling programmer

Hvordan redusere No-Show priser i rusbehandling programmer

Place påminnelse samtaler. Ringe behandlingsopplegget medlem innen 48 timer etter planlagt besøk for å minne henne om utnevnelsen kan øke andelen medlemmer som dukker opp.

Gi motiverende informasjon om behandlingsopplegg. Informere medlemmene i den første økten møtet at deltakelse på de planlagte møter betydelig øker sannsynligheten for at de vil forbli ren og edru.

Be medlemmer til å gjøre en verbal forpliktelse til gruppen. På slutten av en økt, be om at hvert medlem av gruppen løfte om å være på neste møte.

Oppmuntre tilbakemeldinger og deltakelse. På slutten av en økt, spør medlemmene hva de fant mest nyttig om møtet. Dette gjør dem føler seg mer involvert, og hjelper deg med å planlegge neste økt basert på deres svar.

Diskuter hindringer som hindrer medlemmer fra å delta på møtene. Hvis det er problemer, spør hva du kan gjøre for å hjelpe dem å gjøre det til deres behandling økter?

Kontakt en ansatt etter at han ikke dukker opp til et møte. Hvis noen savner sin sheduled avtale, ring å la personen vite at han var savnet. Spør hvorfor han ikke delta, og hvordan han planlegger å komme til neste møte.

Hint

  • Sender ut postkort til nylig signert opp medlemmer av rusmisbruk behandling programmer fungerer som en påminnelse og velkommen til det første møtet.