Digidexo.com

Hvordan POS Forsikring Works

Hvordan POS Forsikring Works

Hvordan POS Forsikring Works

Point-of-service helseforsikring (POS) kombinerer kostnader i en HMO med fleksibiliteten til en PPO. Som alle klarte omsorg planer, POS forsikring fungerer ved å tilby medlemmer måter å spare penger ved å bruke godkjente leverandører. Likevel medlemmer har flere valg i en POS enn i en HMO plan.

Som andre typer klarte omsorg planer, POS planer har nettverk av leger, sykehus og andre omsorgspersoner. POS medlemmer som bruker disse tjenestene, eller bo "i-nettverk," betale lave co-betalinger og egenandeler. Hvis de foretrekker, kan medlemmene få ut-av-nettverk omsorg ved å godta å betale en høyere egenandel og høyere co-betalinger.

Dekning for Medical Care

Som med en HMO, må POS medlemmer velge en primær omsorgsperson fra planen nettverk. Denne legen vil fungere som pasientens personlige lege. Han eller hun godkjenner medlem tilgang til spesialister, medisinske tester, sykehus og annen behandling. Mens medlem benytter nettjenester, vil planen dekke mesteparten av kostnadene for behandling. Dersom medlemmet går utenfor POS nettverk uten legens henvisning, vil planen dekke en mindre del av kostnadene.

Går Utenfor POS Network

I motsetning til en HMO, POS forsikring fungerer ved at medlemmene til å gå utenfor nettverket for omsorg. Medlemmer som så vil betale høyere co-betalinger og egenandeler. I tillegg har de fleste POS planer krever medlem for å få godkjenning før de søker noen spesialisert medisinsk behandling. Dette kan legge forsinkelser i prosessen. Hvis POS plan benekter henvisning, vil medlemmet må finne alternativ omsorg, eller betale for hele kostnaden for spesialisert behandling.

Velge den POS Option

HMO planer vanligvis har lavere premie enn POS planer. PPO planer kan koste mer, men gir enklere tilgang til ikke-nettverkstjenester. Folk foretrekker kanskje en POS plan til en PPO når vi leter etter mer rimelig dekning med en viss fleksibilitet. Folk kan være lurt å velge en POS plan i stedet for en HMO hvis de har et forhold til en lege utenfor nettverket, men ville være villig til å bruke nettets sykehus eller annet helsepersonell.

Sammenligning helse dekning

Tidligere HMO medlemmer som melder i en POS plan vil finne prosessen veldig kjent, spesielt hvis de bor i planen nettverk. De som går ut-av-nettverk vil møte mer papirarbeid enn de hadde med HMO.

PPO medlemmer som bytter til en POS plan vil finne noen restriksjoner på å søke seg ut av nettet. De kan trenge å søke flere henvisninger og trenger forhåndsgodkjenning for tjenester.

De som omfattes av tradisjonelle helseforsikring vil finne en POS plan mer restriktiv, men skal også ha erfaring i å sende inn krav når det er behov for ut-av-nettverk omsorg.