Digidexo.com

Veiledning for Forventer Moms

Veiledning for Forventer Moms


Vordende mødre står overfor fysiske og følelsesmessige utfordringer som kan føre til angst og frykt. Dette gjelder spesielt for første gang mødre, men når presentert med nøyaktig, relevant informasjon, forventer moms kan nyte sine svangerskap når de vet hva som venter.

Funksjoner

Funksjoner av svangerskapet inkluderer opphør av menstruasjon, vektøkning, økt vannlating og noen ganger morgenkvalme. I tillegg er kvalme og oppkast i forbindelse med morgenkvalme vanlig, spesielt i de første tre måneder eller trimester av svangerskapet. Andre funksjoner inkluderer ankelen hevelse, brystforstørrelse, væskeansamlinger og halsbrann, spesielt i de siste par månedene av svangerskapet.

Advarsel

Høyt blodtrykk kan oppstå under svangerskapet, som kan svangerskapsdiabetes. Når du ikke er i samsvar med legens ordre, ved å ikke følge den anbefalte kosthold, risikerer du skader på nyrene og helsen til det ufødte barnet. I tillegg kan ikke holde oppfølgings lege avtaler føre til ytterligere komplikasjoner og for tidlig fødsel.

Forebygging / løsning

Du kan redusere risikoen eller hindre komplikasjoner i svangerskapet ved å delta på alle dine tidsplan helsetjenester avtaler, og ved å ringe legen din når du ikke føler deg frisk. I tillegg unngår usunne vaner som alkohol og røyking kan holde deg og barnet ditt sunt under svangerskapet.