Digidexo.com

Fiskeolje Informasjon Positivt og ulemper

Fiskeolje Informasjon Positivt og ulemper


Fiskeolje kosttilskudd inneholder store mengder omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene er viktig for mennesker, men kan ikke lages naturlig i kroppen. For å gjøre fiskeolje kosttilskudd, er fettvev hentet fra fisk som laks, sild, makrell og torsk.

Blood Pressure

Fiskeolje kan brukes til å redusere høyt blodtrykk nivåer, men forbruker uriktig, høye doser av fiskeolje kan føre til ytterligere helseproblemer som blødning. Konsulter lege for å få informasjon om riktig dose for kroppen din.

Toksisitet

Langvarig bruk av fiskeolje kosttilskudd kan bygge opp giftige nivåer av vitamin A, E og D i kroppen. Kvinner som ønsker å få barn bør ta lavere doser av fiskeolje for å hindre graviditet komplikasjoner knyttet til denne risikoen.

Kolesterol

Personer med en historie med høye kolesterolverdier kan bruke fiskeolje for å redusere low-density lipoprotein kolesterol, som er den type kolesterol som kan forårsake helsemessige komplikasjoner ved høye nivåer.

Mageproblemer

Fiskeolje kan forårsake tarmproblemer som diaré, halsbrann, magesmerter, sure oppstøt, og andre relaterte problemer. Hvis noen av disse symptomene foreligge når du tar fiskeolje kosttilskudd, redusere dosen eller slutte å ta fiskeolje kosttilskudd.

Allergier

Alle med en sjømat allergi er sannsynlig å oppleve de samme allergiske komplikasjoner med fiskeolje. Personer med slike allergier bør være forsiktig eller unngå å ta fiskeolje kosttilskudd.