Digidexo.com

Bruk av Zovirax salve for å behandle Herpes Zoster

Bruk av Zovirax salve for å behandle Herpes Zoster


Zovirax, merkenavnet acyclovir, er en antiviral medisin som brukes for å bekjempe ulike former for herpes. Zovirax er tilgjengelig i mange former, inkludert tabletter, salver, injeksjon og suspensjon. De ulike former for denne reseptbelagte medisiner er basert på den generelle helsen til den personen med herpes og utbrudd av herpes selv.

Bakgrunn

Herpes zoster, eller helvetesild, er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. De mennesker som har hatt vannkopper i det siste har viruset i kroppen, hvor det fortsatt gjennom hele livet. Mesteparten av tiden, forblir viruset latent, men av grunner uklare for medisinsk vitenskap, kan viruset bryter ut hos ellers friske personer.

Behandling

Behandling av herpes zoster med Zovirax oppnås med den orale form av medisinen, som har en høyere konsentrasjon av den aktive bestanddel til behandling enn det Zovirax salve.

Standardisert bruk av Zovirax salve er for behandling av genital herpes.

Tilfeller av alvorlig herpes zoster eller i de hvis systemene er svekket immunforsvar kan det kreve intravenøs form av Zovirax.

Handlinger

Zovirax bidrar til å redusere smerte og varighet av herpes zoster, hjelpemidler i å gjøre viruset mindre overfør og bidrar til å redusere nye lesjoner.

Expert Insight

Zovirax behandling, eller behandling med en hvilken som helst av de andre antivirale medikamenter, må initieres i løpet av de tre første dagene av herpes zoster utbruddet.

Side Effects

Zovirax har potensiale til å forårsake kvalme, oppkast, diaré og / eller hodepine. Andre potensielle bivirkninger som forvirring, utslett, agitasjon, anemi og en allergisk reaksjon på medisinering.

Forholdsregler

Zovirax samhandler med noen andre reseptbelagte medisiner som fenytoin og teofyllin. Alltid fortelle helsetjeneste som er forskrivning Zovirax, eller andre reseptbelagte medisiner, hvilke andre medisiner du tar.